lavaro1.jpg

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

acrovolt new


express kteo

 


 

panoukidis1

140 panagiotidis

banner liogas

07 ANESIS

150 vlahavas

 

 22

blue donkey

bo cafe

COPYTEK

MILIOS

POULIANAS

SAVVAS

TICTAC

TRIANTAFYLLOS

xartoplast

ΒΙΟΚΑΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ new

 

 

ΕΤΟΣ 2022 - 2023

Νέα αγωνιστική χρονιά με προσδοκίες και αισιοδοξία. Πατώντας γερά στο παρελθόν, εργαζόμαστε με μεγάλη διάθεση στο παρόν και ατενίζουμε το μέλλον με βέβαιη ελπίδα.

Κατά την περίοδο των μεταγραφών αποκτήσαμε τον Δημήτρη Σόντρα από τον ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ και παραχωρήσαμε τη Ναταλία Καπαγιαννίδου στον ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Τον Αύγουστο χρωματίστηκε η αίθουσα του συλλόγου με νέες αποχρώσεις και συντηρήθηκε η πρόσοψη της αίθουσας.

Οι προπονήσεις άρχισαν στις 29 Αυγούστου με νέες εγγραφές στο προαγωνιστικό τμήμα (Τσιάρα Κ.), γεμάτο ελπίδες το αγωνιστικό (Παναγιωτίδης Α.) και ανανεωμένο το τμήμα βετεράνων-ανεξάρτητων. 

 

 Στις 3 Σεπτεμβρίου βγήκαν δύο τραπέζια στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης για επίδειξη του αθλήματος και την προσέλκυση παιδιών.

Στις 10 Σεπτεμβρίου προσκλήθηκε η καταξιωμένη προπονήτρια κ. Βάνια Ζάνεβα από τη Θεσ/νικη για μια δυατή προπόνηση του αγωνιστικού τμήματος. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί.

Στις 9 Οκτωβρίου ξεκίνησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας, όπου συμμετέχει η ανδρική μας ομάδα. Οι 1η και 2η αγωνιστικές φιλοξενήθηκαν στην Κοζάνη και η ομάδα μας (Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α., Στσματίου Α.) πέτυχε δύο νίκες με 4-0 επί του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και επί του ΑΠΣ Ν. ΒΟΤΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Στις 10 Οκτωβρίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξάρτητων ομάδων της ΠΟΦΕΠΑ. Οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., Ντίνας Ν.) επιβλήθηκαν με 5-1 των   ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ στην Κοζάνη.

Στις 22-23 Οκτωβρίου ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό πρωτάθλημα Βόλου με 2 μίνι παμπαίδες (Πογιατζής Ε., Μίγγος Α.), 4 παμπαίδες (Πογιατζής Ι., Σαλακίδης Κ., Σούφι Ά., Γιαούρης Δ.), 3 παίδες (Ζιώγας Σ., Μπάμπας Σ., Μίγγος Κ.) και την παγκορασίδα Καπαγιαννίδου Ν. που αγωνίστηκε με την ομάδα της Καβάλας και κατέκτησε την 5η πανελλήνια θέση της κατηγορίας της. Ο Σαλακίδης Κ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο consolation.

Στις 30 Οκτωβρίου διεξήχθησαν οι 3η και 4η αγωνιστικές του Α΄ Τοπικού Ανδρών Β. Ελλάδας. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ αντιμετώπισε εντός έδρας αρχικά τον ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΑ επικρατώντας με 4-3 και στη συνέχεια νίκησε τον ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 4-1. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Σταματίου Α..

Στις 3 Νοεμβρίου οι ανανεωμένοι ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ επιβλήθηκαν με 5-3 επί των ΑΛΛΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ για το πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξάρτητων ομάδων της ΠΟΦΕΠΑ στην Κοζάνη.

Στις 13 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι 5η και 6η αγωνιστικές του Α΄ Τοπικού Ανδρών Β. Ελλάδας. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ προχώρησε με δύο νίκες 4-0α/α επί των ομάδων ΓΣ ΒΟΛΟΥ και ΕΦΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΛΟΥ, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν.

Στις 18-20 Νοεμβρίου η αθλήτριά μας Παυλίδου Ε., που σπουδάζει στη Σόφια, αγωνίστηκε με την πανεπιστημιακή της ομάδα στη Φιλιππούπολη, πετυχαίνοντας 4 νίκες και 1 ήττα, βοηθώντας την ομάδα της να προκριθεί αήττητη στην τελική φάση του πρωταθλήματος πανεπιστημίων της Βουλγαρίας.

Στις 26 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι 7η και 8η αγωνιστικές του Α΄ Τοπικού Ανδρών Β. Ελλάδας. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, στη Θεσ/νικη, πέτυχε δύο νίκες 4-0α/α επί του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και 4-1 επί του ΑΕΤΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Ακρίβης Γ..

Στις 27 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ οι ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ και οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, φιλοξένησαν τους ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και υπέστησαν ήττες με 0-5 αμφότεροι.

Στις 3-4 Δεκεμβρίου ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με 9 αθλητές (Γκιαούρης Δ., Μίγγος Κ., Μανώλης Ι., Πίλτσης Ι., Σούφι Ά., Πογιατζής Ι., Μίγγος Α., Πογιατζής Ε., Πίλτσης Α.) και 1 αθλήτρια (Καπαγιαννίδου Ν.) στο 3ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Αλεξανδρούπολης. Η Καπαγιαννίδου Ν. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παγκορασίδων, ο Πογιατζής Ι. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο consolation, στην κατηγορία των παμπαίδων και όλα τα παιδιά πέτυχαν νίκες και είχαν καλά πλασαρίσματα.

Στις 10 Δεκεμβρίου η ανδρική μας ομάδα υπέστη την πρώτη της ήττα με 3-4, στο ντέρμπι κορυφής από τον ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και στη συνέχεια νίκησε με 4-0 τον ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ στην Κοζάνη. Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α., Σταματίου Α. και Σόντρας Δ.

Στις 10 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ηττήθηκαν από τον ΔΙΗΝΕΚΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ 1-5 στην Πτολ/δα.

Στις 16 Δεκεμβρίου διεξήχθη το τοπικό ντέρμπι της ΠΟΦΕΠΑ μεταξύ των ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ και των ΑΕΡΑΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ με νικητές τους πρώτους με 5-2.

Στις 18 Δεκεμβρίου ο αθλητής μας Παναγιωτίδης Αλ. Και η αθλήτριά μας Κοκκινίδου Β. συμμετείχαν στο Π.Π. ανδρών-γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Στις 2 Ιανουαρίου διοργανώθηκε οικογενειακό τουρνουά διπλών με τη συμμετοχή 11 οικογενειών.

Στις 4 Ιανουαρίου διοργανώθηκε εσωτερικό τουρνουά διπλών με νικητές το ζευγάρι Πανουκίδη Γ.- Καπαγιαννίδη Γ..

Στις 7 Ιανουαρίου άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής μας ομάδας με τους αγώνες του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και επικράτησε με 4-3. Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σταματίου Α. και Σόντρας Δ..

Στις 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε παιδική πρωτοχρονιάτικη γιορτή με πολλά κεράσματα, δώρα, ευχές, παιχνίδια και μουσική.

Στις 14-15 Ιανουαρίου, δύο αθλητές μας συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Πάτρας και κατέκτησαν ο μεν Πογιατζής Ε. το ασημένιο μετάλλιο στο consolation της κατηγορίας μίνι παμπαίδων, ο δε Πογιατζής Ι. το χάλκινο μετάλλιο στο consolation της κατηγορίας παμπαίδων.

Στις 22 Ιανουαρίου διεξήχθησαν δύο αγωνιστικές για το Α΄ Τοπικό Ανδρών Β. Ελλάδας στην Κοζάνη. Αρχικά η ομάδα μας ηττήθηκε από τον ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 1-4, στο ντέρμπι κορυφής και στη συνέχεια επικράτησε του ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 4-2. Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α., Σταματίου Α. και Ακρίβης Γ..

Στις 4-5 Φεβρουαρίου ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Θεσ/νικης (ΔΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) με 18 αθλητές και αθλήτριες. Στην κατηγορία U11 αγωνίστηκαν οι Πογιατζής Εμ. (χρυσό μετάλλιο στο consolation), Μίγγος Αλ., Πίλτσης Αλ., Παππάς Π.. Στην κατηγορία U13 αγωνίστηκαν οι Καπαγιαννίδου Ν. (5η θέση), Σούφι Ά., Γκιαούρης Δ., Πογιατζής Ι., Σαλακίδης Κ., Παπαδημητρίου-Τσλκάκης Ν., Μάρκου Ελ. και Καραμούτας Δ.. Στην κατηγορία U15 αγωνίστηκαν οι Μίγγος Κ., Πέτκου Ρ., Κελέκης Δ., Μανώλης Ι. και Πίλτσης Ι.. Στην κατηγορία U19 αγωνίστηκε ο Σόντρας Δ..

Στις 10 Φεβρουαρίου, με απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε η συγκέντρωση χρημάτων και η αποστολή τους στη δοκιμαζόμενη από τους σεισμούς Λατάκια της Συρίας.

Στις 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο χορός – κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου στο «ΣΙΟΠΟΤΟ», με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, με μουσική από μέλη του συλλόγου, λαχειοφόρο αγορά (κληρώθηκαν 51 δώρα) και πολύ κέφι.

Στις 25-26 Φεβρουαρίου ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Αθηνών στο ΣΕΦ, με 4 αθλητές. Στην κατηγορία U11 αγωνίστηκαν οι Πογιατζής Εμ. Και Μίγγος Αλ. και στην κατηγορία U13 αγωνίστηκαν οι Πογιατζής Ι. και Μίγγος Κ.

Στις 4 Μαρτίου η ανδρική μας ομάδα (Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α., Σόντρας Δ.) αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη με τον ΜΑΣ ΑΕΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και κέρδισε 4-0 για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας.

Στις 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου μας 4 αγώνες για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ. Συμμετείχαν οι ομάδες ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πανουκίδης Γ., Ντίνας Ν., Σκαρκαλάς Γ.), ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Ζιώγας Κ., Σούφι Μ., Ψιάνος Κ., Καπαγιαννίδης Γ., Διδασκάλου Κ.), ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ.

Στις 11 Μαρτίου η ανδρική μας ομάδα (Σόντρας Α., Σταματίου Α., Σόντρας Δ.) έδωσε τους δύο τελευταίους αγώνες της, για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, στη Βέροια, όπου αρχικά ηττήθηκε 2-4 από τον ΑΣΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και στη συνέχεια επικράτησε με 4-0 επί του ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, κατακτώντας την 3η θέση στην τελική βαθμολογία.

Στις 18 Μαρτίου φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης η προκριματική φάση παμπαίδων – παγκορασίδων Βόρειας Ελλάδας. Συμμετείχαν 102 αθλητές και αθλήτριες από 18 σωματεία. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με 18 μικρούς αθλητές (Παπαδημητρίου-Τσαλκάκης Ν., Γκιαούρης Δ., Σούφι Ά., Σαλακίδης Κ., Πογιατζής Ι., Σιδέρης Σ., Τουρτούρας Α., Στεφανίδης Ν., Χατζίκας Α., Πογιατζής Ε., Μίγγος Α., Πίλτσης Α., Παππάς Δ., Μάρκου Ε., Βλιαγκόφτης Α., Κυρίτσης Γ., Γούλας Δ., Γκάτζιαρης Μ.) και μία αθλήτρια (Καπαγιαννίδου Ν.) η οποία πήρε και την πρόκριση στην τελική φάση.

Στις 19 Μαρτίου φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης η διοργάνωση κυπέλλου της ΠΟΦΕΠΑ περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. Συμμετείχαν 8 ομάδες από την Κοζάνη, την Πτολ/δα, τη Φλώρινα, την Κέρκυρα, την Κόνιτσα και τη Λευκάδα. Κυπελλούχος αναδείχτηκε η ομάδα της Φλώρινας.

Στις 1-2 Απριλίου η αθλήτριά μας Καπαγιαννίδου Ν. συμμετείχε στον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων 2022-23 που έγινε στην Καβάλα και κατέκτησε την 5η πανελλήνια θέση στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Στις 6 Απριλίου «Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης» ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ κοινοποίησε δημόσια πρόσκληση για όσους-ες θέλουν να γνωρίσουν το άθλημά μας και να παίξουν ελεύθερα 6μ.μ.-9μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου. Ανταποκρίθηκαν δεκάδες μικροί και μεγάλοι.

Στις 23 Απριλίου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του ΠΟΦΕΠΑ της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου-Ιονίων Νήσων. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν για το ομαδικό πρωτάθλημα εννέα ομάδες (ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ, ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΠΕΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΠΗΓΑΣΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ). Αρχικά δημιουργήθηκαν δύο όμιλοι όπου οι ομάδες αγωνίστηκαν σε εντός και εκτός έδρας αγώνες και στη συνέχεια διοργανώθηκε η τελική φάση με τα play off στην Κόνιτσα. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ενώ οι ομάδες μας ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ κατέκτησαν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα. Με τους ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ φέτος αγωνίστηκαν οι Πανουκίδης Γ., Ντίνας Ν., Στεφανίδης Γ., Σκσρκαλάς Γ. και Σιώπης Χ.. Με τους ΑΕΡΑΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίστηκαν οι Ζιώγας Κ., Σούφι Μ., Ψιάνος Κ., Καπαγιαννίδης Γ., Πογιατζής Ν. και Διδασκάλου Κ..

Το σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου στο 18ο τουρνουά αγωνίστηκαν 118 αθλητές και αθλήτριες από την Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Πτολεμαΐδα, τη Βέροια, τα Γιάννενα, την Έδεσσα, τη Θεσ/νικη, το Φιλώτα, τα Γιαννιτσά και το Άργος Ορεστικό, σε έξι ηλικιακές κατηγορίες.

Οι εθελοντές του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες-χουσες και να πετύχουν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, όπως πάντα, στάθηκε αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια. Η φετινή καινοτομία ήταν η ενεργός συμμετοχή των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και η προβολή της διοργάνωσης από την Αντιπρυτάνισσα Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια κ. Άννα Σπύρτου, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων, για το συσσίτιο απόρων του Δήμου Κοζάνης.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας Λ., ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης κ. Μάρας Ζ., ο πρόεδρος των ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και αντιπρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ κ. Λυγούρας Γ. και εκ μέρους της γραμματείας του προγράμματος διαχείρισης, μέριμνας και ευεξίας του ανθρώπινου δυναμικού του ΠΔΜ ο κ. Κεφαλάς Π..

Σε όλους τους συμμετέχοντες-ουσες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, γιατί πιστεύουμε πως η συμμετοχή είναι νίκη.

Οι νικητές-τριες ανά κατηγορία ήταν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.Καπαγιαννίδου Ν. ΚΟΖΑΝΗ
 2. 2.Τσέκαρη Π. ΦΛΩΡΙΝΑ
 3. 3.Μαλισιόβα Αικ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Νικολάου Αικ. ΦΛΩΡΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.Σερίδης Μ. ΦΛΩΡΙΝΑ
 2. 2.Μιχαηλίδης Π. ΦΛΩΡΙΝΑ
 3. 3.Χρυσοστομίδης Ε. ΦΛΩΡΙΝΑ, Πογιατζής Εμ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

 1. 1.Τοκατλίδης Φ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 2. 2.Γκόντας Γ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
 3. 3.Παπαδόπουλος Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ, Μπάμπας Σ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 1. 1.Πληκαδίτη Θ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 2. 2.Τσιάρα Αικ. ΚΟΖΑΝΗ
 3. 3.Κρέκη Π. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τσαφή Σ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 18-39 ΕΤΩΝ

 1. 1.Σόντρας Α. ΕΔΕΣΣΑ
 2. 2.Παναγιωτίδης Α. ΚΟΖΑΝΗ
 3. 3.Ζυγανιτίδης Φ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Γεωργούλας Δ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 40+ ΕΤΩΝ

 1. 1.Αλεξανδρίδης Κ. ΕΔΕΣΣΑ
 2. 2.Στεφανίδης Γ. ΚΟΖΑΝΗ
 3. 3. Τσίρος Α. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Καραϊωσήφ Α. ΒΕΡΟΙΑ

 

Στις 7 Μαΐου η ανδρική μας ομάδα πήρε την άνοδο στη Β΄ Εθνική, μετά τα μπαράζ ανόδου για την Α2, όπου κατάφεραν να ανέβουν τόσο οι ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ όσο και η ΧΑΝΘ.

Την επιτυχία μας ακύρωσε άδικα και αδικαιολόγητα με απόφασή της η Τ.Ε.. Έγινε έγγραφη διαμαρτυρία αλλά έπεσε στο κενό. Έτσι θα αγωνιστούμε πάλι στο Α΄ Τοπικό.

 

Στις 10-11 Μαΐου η αθλήτριά μας Παυλίδου Ελένη πήρε μέρος στην τελική φάση των πανεπιστημιακών αγώνων Βουλγαρίας, που πραγματοποιήθηκε στη Στάρα Ζαγόρα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό και το χάλκινο στο διπλό, ενώ συμμετείχε τόσο στο απλό όσο και στο μεικτό, όπου αποκλείστηκε από το φαβορί των αγώνων, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Στις 26-28 Μαΐου 4 αθλητές μας (Πογιατζής Ι., Πογιατζής Ε., Μίγγος Α., Κυρίτσης Γ.) και 1 αθλήτριά μας (Καπαγιαννίδου Ν.) συμμετείχαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος U11 και U13 που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Η Καπαγιαννίδου Ν. κατάφερε στο ομαδικό με συμπαίκτρια τη Χριστακάκη (ως ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ), να πάρει τη 2η πανελλήνια θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

 

Στις 10 Ιουνίου 2 αθλητές μας (Πογιατζής Ε., Μίγγος Α.) συμμετείχαν στο 8ο σχολικό πρωτάθλημα Φλώρινας.

 

Στις 30 Ιουνίου ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ γιόρτασε τη λήξη των προπονήσεων για την περίοδο 2022-23 στο ΚΟΥΡΙ με παιχνίδια και κεράσματα.

 

Στις 7-9 Ιουλίου 4 αθλητές μας (Παναγιωτίδης Α., Πογιατζής Ι., Πογιατζής Ε. Ντίνας Ν.) και 1 αθλήτρια (Καπαγιαννίδου Ν.) συμμετείχαν στο 7ο Διεθνές Τουρνουά της Φλώρινας.

 

Κατά τη μεταγραφική περίοδο παραχωρήθηκαν η αθλήτρια Καμπορούδη Χ. στον ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με υποσχετική για 2 χρόνια, η αθλήτρια Καπαγιαννίδου Ν. στον ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ με υποσχετική για 1 χρόνο και οι αθλητές Σόντρας Δ. και Στεφανίδης Κ. στον ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ με ελεύθερη μεταγραφή.

 

Μια ακόμα αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε. Τα είχε όλα. Προπονήσεις, αγώνες διοργανώσεις πρωταθλημάτων και άλλων εκδηλώσεων. Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα, όσον αφορά τους προπονητές, την αίθουσα και το αθλητικό υλικό.

 


 

large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ23
ΕΒΔΟΜΑΔΑ48
ΣΥΝΟΛΟ74101