ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, στην αίθουσα του συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Την έγκριση του οικονομικού απολογισμού έτους 2018.
  2. Την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2019.

Προηγήθηκε η συνεδρίαση της Εξελεγκτικής Επιτροπής η οποία έλεγξε όλα τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου και συνέταξε την έκθεσή της που διαβάστηκε στην αρχή της συνέλευσης από τον πρόεδρό της κ. Κασνάκη Σ.

Στη συνέχεια ο ταμίας κ. Τούλης Ν. εξέθεσε στο σώμα αναλυτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία με τις απαραίτητες επισημάνσεις και απάντησε σε όλες τις διευκρινιστικές ερωτήσεις των μελών.

Τέλος τόσο ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2018, όσο και ο προϋπολογισμός του έτους 2019 εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ το 2018.

Το σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου η αίθουσα του συλλόγου γέμισε από παιδιά μικρά, μεγάλα και μεγαλύτερα, τα οποία υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου ήθους και ποιότητας πρώην πρωταθλητή Ελλάδας στις μικρές ηλικίες και "εκ πεποιθήσεως Κοζανίτη" κ. Σιαμίδη Παναγιώτη, προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα.

Την Κυριακή δε το απόγευμα διοργανώθηκε και το τελευταίο φιλικό εσωτερικό τουρνουά του συλλόγου με ανοιχτή συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται πολύ ικανοποιητικό τόσο για τους παράγοντες και τους γονείς όσο και για τα παιδιά αφού τα χαμογελαστά τους πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.   ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων τίμησε σε μια ωραία εκδήλωση τους αθλητές-τριες των αθλητικών σωματίων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο από το 2014 και μετά.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που άρχισε τη δράση του το 2007 έχει να επιδείξει πληθώρα διακρίσεων σε πανελλήνιο επίπεδο. Από το σύλλογό μας τιμήθηκαν οι αθλητές μας Ζέρβας Νικόλαος και Παναγιωτίδης Αλέξανδρος οι οποίοι την ίδια ώρα αγωνίζονταν σε Αθήνα και Θεσ/νικη αντίστοιχα. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβε εκ μέρους των αθλητών και του συλλόγου ο αντιπρόεδρός μας κ. Πανουκίδης Γεώργιος, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό.

Ο σύλλογός μας έχει πάντα σαν προτεραιότητα την άθληση και το ήθος. Βεβαίως αρκετοί-ες αθλητές-τριές μας ξεχωρίζουν στο αγωνιστικό κομμάτι και διακρίνονται στους αγώνες. Οι διακρίσεις αυτές καταξιώνουν πρώτα τους αθλητές και στη συνέχεια έρχονται να επιβραβεύσουν τους προπονητές, τους παράγοντες και τους γονείς τους που πασχίζουν καθημερινά για το σύλλογό μας.

Με την ευκαιρία αυτή καλό είναι να ξαναθυμηθούμε συνοπτικά τις σημαντικότερες πανελλήνιες διακρίσεις μας από το 2014 και μετά, σε αγωνιστικό επίπεδο.

  1. ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

-        26/2/2017  1η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Θεσ/νικη (ΧΑΝΘ)

-        16/10/16    3η θέση   Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Θεσ/νικη (ΣΙΝΔΟΣ)

-        20/11/16   3η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Βέροια

-       26/3/2017 3η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Φλώρινα

  1. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ

-     1/6/2017   3η θέση Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σέρρες

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

       -     18/10/15  1η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Καβάλα

-        8/3/2014  3η θέση Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων Αθήνα

-       13/3/2016  3η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Θεσ/νικη (ΣΙΝΔΟΣ)

  1. ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

-        18/10/15  1η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Καβάλα

-        1/6/2017  2η θέση Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σέρρες

-        14/2/2016 2η θέση Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Θεσ/νικη (ΧΑΝΘ)

  1. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

-     8/3/2014  3η θέση Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων Αθήνα

  1. ΜΙΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

-     8/3/2014  3η θέση Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων Αθήνα

  1. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

-     8/3/2014  3η θέση Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων Αθήνα

Πριν το 2014 3η θέση στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της Σίνδου κατέκτησε η Κασνάκη Ευαγγελία, καθώς και το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων με τους Ζέρβα Ν., Χριστοδούλου Θ., Γιαννουλίδη Ι. και Βιτσιώτη Δ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ

 


 


ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

Με τρεις δύσκολους αγώνες το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στη Θεσ/νικη, στα πλαίσια της 8ης, 9ης και 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Τοπικού Β. Ελλάδας ανδρών, έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική μας ομάδα.

Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε τη μαχητική ομάδα του Εθνικού Αλεξ/πολης και επικράτησε στο διπλό με 4-3. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε οριακά στο δεύτερο αγώνα από τον έμπειρο Αετό Θεσ/νικης. Στον τρίτο αγώνα ηττήθηκε καθαρά από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Α.Ο. Πολυγύρου με 0-4.

Η ομάδα μας αγωνίστικε με τους Ακρίβη Γ., Παναγιωτίδη Α., Νατσιό Ι. και Ακρίβη Π.. Η συγκομιδή της στο πολύ ανταγωνιστικό, όπως αποδείχτηκε, πρωτάθλημα μετά τις δέκα πρώτες αγωνιστικές, είναι 5 νίκες και 5 ήττες. Με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας κι ελπίζουμε το 2019 να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα που θα την οδηγήσει στη Β΄ Εθνική. 

 


 


ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Με τρεις αγώνες για τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συνεχίστηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη Θεσ/νικη.

Αρχικά αντιμετώπισε τον ΘΕΡΜΑΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ επικρατώντας με 4-1. Στη συνέχεια νίκησε εύκολα τον Α.Σ. Ν. ΒΟΤΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 4-0. Τέλος παίχτηκε το ντέρμπι με την πολύ καλή ομάδα του ΙΑΣΟΝΑ ΒΟΛΟΥ. Το τελικό 2-4 για τους Βολιώτες ήρθε πολύ δύσκολα αφού ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος.

Οι αθλητές μας (Ακρίβης Γ., Παναγιωτίδης Α., Νατσιός Ι., Ακρίβης Π.) αγωνίστηκαν με σθένος και καλή τακτική.Μετά τα αποτελέσματα των 7 αγωνιστικών η ο μάδα μας με 4 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να ελπίζει στην άνοδο, αφού οι παίκτες μας βρήκαν πλέον ρυθμό. Η επόμενες τρεις κρίσιμες αγωνιστικές θα γίνουν πάλι στη Θεσ/νικη στις 22 Δεκεμβρίου.

Την αποστολή συνόδευσε ο γραμματέας του συλλόγου κ. Ζέρβας Δ.


   

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών-Γυναικών σε όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας αγωνίστηκαν στη Θεσ/νικη. Συμμετείχαν 99 άνδρες και 25 γυναίκες για να διεκδικήσουν 6 και 3 προκρίσεις αντίστοιχα για την τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στα Χανιά.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με 5 αθλητές (Νατσιός Ι., Παναγιωτίδης Α., Ακρίβης Γ., Ακρίβης Π., Χριστοδούλου Θ.) και 2 αθλήτριες (Τσιάρα Κ., Βασιλειάδου Ν.). Τα παιδιά μας πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις σ’ ένα πολύ απαιτητικό και υψηλής αγωνιστικής ποιότητας πρωτάθλημα, αφού συμμετείχαν πολύ δυνατά ονόματα του αθλήματος. Σχεδόν όλοι πέτυχαν νίκες απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται ψηλότερα στην πανελλήνια κατάταξη κι απέδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΚΡΙΒΗ

Πιο κοντά στην πρόκριση απ’ όλους φάνταζε ο Γιώργος Ακρίβης, αφού ήταν Νο 13 στους 99 συμμετέχοντες, αλλά οι προκρίσεις ήταν μόλις 6. Η κρυφή ελπίδα μας για τον ταλαντούχο αθλητή από τα Γιάννενα, που φέτος ενισχύει την ομάδα μας, στηρίζονταν στο ότι και πέρσι είχε καταφέρει να πάρει αυτή την πρόκριση. Η περσινή του επιτυχία δεν ήταν τυχαία και το απέδειξε και φέτος. Με 6 συνεχόμενες νίκες (αήττητος) πλασαρίστηκε στην τετράδα και πήρε άξια και περήφανη πρόκριση για την τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2019 στα Χανιά. Εκεί θα βρεθεί ανάμεσα στους 36 καλύτερους αθλητές της χώρας που θα διεκδικήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Ακρίβης δεν είναι απλά ένας πολύ καλός αθλητής αλλά το σημαντικότερο ένας σπάνιος χαρακτήρας. Στην πρώτη επικοινωνία που είχε μετά την επιτυχία του με τον πρόεδρο της ομάδας μας δήλωσε πως με την επιτυχία του θέλει να δικαιώσει την επιλογή μας για την απόκτησή του και θα δουλέψει σκληρά για μεγαλύτερες επιτυχίες και σε ομαδικό επίπεδο. Αυτή η μεταφορά της δικαίωσης από το άτομο στην ομάδα είναι το ζητούμενο στον αθλητισμό και δικαιώνει τελικά τον ίδιο τον αθλητή, την οικογένειά του, το σύλλογο των Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ όπου ανδρώθηκε και τελευταίους εμάς που τον εκτιμήσαμε και τον αποκτήσαμε.

Ευχόμαστε τόσο στο Γιώργο όσο και στα υπόλοιπα παιδιά καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό και στη ζωή.     ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1 ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου η ανδρική μας ομάδα αποτελούμενη από τους Νατσιό Ι., Παναγιωτίδη Αλ., Ακρίβη Γ. και Ακρίβη Π., ταξίδεψε στη Θεσ/νικη όπου έδωσε δύο αγώνες για το πρωτάθλημα.

Αρχικά αντιμετώπισε την πιο έμπειρη ομάδα του πρωταθλήματος Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, που είναι και το φαβορί του ομίλου. Να θυμίσουμε πως το Σεπτέμβριο στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλλου ξαναπαίξαμε μ’  αυτή την ομάδα και χάσαμε εύκολα 0-4. Αυτή τη φορά όμως ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ παρουσιάστηκε πανέτοιμος και καλύτερα προετοιμασμένος. Έφερε τον αγώνα στο 3-3 αλλά στο τελευταίο παιχνίδι κάμφθηκε με 1-3 κι έτσι χάθηκε οριακά ο αγώνας με σκορ 3-4. Παρά την ήττα μας δείξαμε πως οι δυνατότητές μας είναι μεγάλες και θα παλαίψουμε ως το τέλος για μια από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Β΄ Εθνική.

Στο δεύτερο αγώνα η ομάδα μας αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ επικρατώντας με 4-2.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ σταθεροποιήθηκε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και συνεχίζει δυνατά.

Την ομάδα μας συνόδευσε ο έφορος κ. Καπαγιαννίδης Γρηγόρης, ενώ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Διδασκάλου Κων/νος και ο κ. Ακρίβης Νικόλαος. table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ75
ΣΥΝΟΛΟ43886