ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 1ος ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του διασυλλογικού πρωταθλήματος Α΄ Τοπικού Β. Ελλάδας. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ταξίδεψε στη Βέροια όπου το Σάββατο επιβλήθηκε εύκολα του ΓΣ ΒΟΛΟΥ με 4-0 και του ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 4-0. Την Κυριακή αντιμετώπισε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΒΟΛΟΥ, στο ντέρμπι κορυφής και επικράτησε με 4-3.

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Σταματίου Α..

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στην Κοζάνη το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου 2024, όπου θα κριθούν εν πολλοίς και οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ για την άνοδο στη Β΄ Εθνική.ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

Πριν την έναρξη των αγώνων, το Σάββατο, στο ΦΙΛΛΙΠΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, πραγματοποιήθηκαν ετεροχρονισμένα οι απονομές επάθλων των διασυλλογικών πρωταθλημάτων προηγούμενων ετών. Για την ιστορία ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ παρέλαβε:

  • Χάλκινο μετάλλιο για την 3η θέση του διασυλλογικού γυναικών Β΄ Εθνικής, της περιόδου 2017-18 (Τσιάρα Κ., Κασνάκη Ε., Κοκκινίδου Β., Βασιλειάδου Ν., Καμπορούδη Χ.)
  • Ασημένιο μετάλλιο για τη 2η θέση του διασυλλογικού γυναικών Β΄ Εθνικής, της περιόδου 2018-19 (Τσιάρα Κ., Κασνάκη Ε., Κοκκινίδου Β., Παυλίδου Ε., Βασιλειάδου Ν., Καμπορούδη Χ.)
  • Ασημένιο μετάλλιο για τη 2η θέση   του διασυλλογικού ανδρών Α΄ Τοπικού, της περιόδου 2019-20 (Νατσιός Ι., Παναγιωτίδης Α., Ακρίβης Γ., Θεοδωρίδης Κ., Ακρίβης Π., Στεφανίδης Κ.)
  • Χάλκινο μετάλλιο για την 3η θέση του διασυλλογικού ανδρών Α΄ Τοπικού της περιόδου 2022-23 (Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α., Σταματίου Α., Σόντρας Δ., Ακρίβης Γ.)


ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Την ομάδα του ΜΑΚΕΔΝΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ αντιμετώπισε ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου στη Θεσ/νικη, στα πλαίσια της φάσης των 16 του Τοπικού Κυπέλλου Β. Ελλάδας. Σε έναν συγκλονιστικό, από κάθε άποψη, αγώνα, με ανατροπές, όμορφες φάσεις και έντονο ανταγωνισμό, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, οι αθλητές των δύο ομάδων, πρόσφεραν αυτό που προσδοκούν οι φίλοι θεατές του αθλήματος. Δυστυχώς οι μικρές ολιγωρίες και κάποια αβίαστα λάθη στοίχισαν στην ομάδα μας που ηττήθηκε οριακά στις λεπτομέρειες με 3-4.

Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Σταματίου Α. τους οποίους συγχαίρουμε τόσο για την αγωνιστικότητα όσο και για το αθλητικό τους ήθος.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται το προσεχές σαββατοκύριακο στη Βέροια, όπου θα δώσουν τρεις κρίσιμους αγώνες για το πρωτάθλημα.


 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ

Με τη συμμετοχή 207 μικρών αθλητών και αθλητριών από 46 σωματεία όλης της χώρας, διεξήχθη το σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με έξι αθλητές (Κυρίτσης Γ., Πογιατζής Ε., Μίγγος Α., Πογιατζής Ι., Μίγγος Κ., Ζιώγας Σ.) και μία αθλήτρια (Καπαγιαννίδου Ν.). Όλα τα παιδιά μας αγωνίστηκαν πολύ καλά και απέδειξαν πως η δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας είναι ουσιαστική και σημαντική. Επίσης να τονίσουμε την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων τους, οι οποίοι σε καιρούς δύσκολους, θυσιάζουν χρόνο και χρήματα προς όφελος των παιδιών τους.

Ιδιαίτερα πρέπει να συγχαρούμε την αθλήτριά μας Καπαγιαννίδου Ναταλία που κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία των παγκορασίδων καθώς και τον αθλητή μας Πογιατζή Ι. για το μετάλλιο στους αγώνες διαβάθμισης, στην κατηγορία των παίδων.

 


 


ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 3Χ3 Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου, άρχισε το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών στο Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας σε δύο ομίλους. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίζεται στον 1ο όμιλο που συμπεριλαμβάνει και τις ομάδες ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και ΓΣ ΒΟΛΟΥ.

Το ξεκίνημα της ομάδας μας ήταν ιδανικό με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες. Αρχικά, το Σάββατο επιβλήθηκε του ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 1-4 μέσα στα Γιάννενα και στη συνέχεια του ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕ 4-0. Την Κυριακή η ομάδα μας ταξίδεψε στη Βέροια όπου νίκησε εύκολα τον τοπικό ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ με 0-4.

Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Σταματίου Α., που απέδωσαν πολύ καλά και απέδειξαν πως η ομάδα μας θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Οι επόμενοι αγώνες του 1ου γύρου θα διεξαχθούν στη Βέροια στις 2-3 Δεκεμβρίου.  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΟΥ

Με τη συμμετοχή 156 αθλητών-τριών από 40 σωματεία όλης της χώρας, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου στο Βόλο, το 2ο κατά σειρά πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα. Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε με πέντε αθλητές (Κυρίτσης Γ., Πογιατζής Ε., Μίγγος Α., Πογιατζής Ι., Μίγγος Κ.) και μία αθλήτρια (Καπαγιαννίδου Ν.).

Όλα τα παιδιά μας, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς μας κ. Φωτιάδου Θ., απέδωσαν πολύ καλά και πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις στην κατηγορία τους. Η Καπαγιαννίδου Ν. κατέκτησε την 4η θέση, ο Πογιατζής Ε. την 8η και οι υπόλοιποι πέτυχαν σημαντικές νίκες και πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

 


 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ

Στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με σύνθημα: "Η Κίνηση δίνει Ζωή", την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, όπου ο πρόεδρος του συλλόγου Χριστοδούλου Σάββας και οι αθλητές Σαλακίδης Κωνσταντίνος και Σούφι Άγγελος, παρουσίασαν το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και έπαιξαν με τα παιδιά του σχολείου.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΞΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην Αθήνα διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα το Σάββατο και την Κυριακή 30/9/2023 έως και 1/10/2023 και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης.
Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης δήλωσε παρόν στην διοργάνωση με την συμμετοχή τεσσάρων (4) αθλητών του.
Πιοσυγκεκριμένα στην κατηγορία των Παμπαίδων συμμετείχαν ο Αλέξανδρος Μίγγος ( 16ος ) και ο Μανώλης Πογιατζής ( 35ος ), ενώ στην κατηγορία των Παίδων συμμετείχαν ο Ιωάννης Πογιατζής ( 29ος ) και ο Κωνσταντίνος Μίγγος ( 41ος).
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Οι εμπειρίες των αθλητών σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, πόσο μάλλον όταν συνδιάζονται και με συναντήσεις άλλων συναθλητών τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας βάζοντας στην βαλίτσα της επιστροφής όμορφα συναισθήματα και και περισσότερη σοφία για το αγαπημένο τους άθλημα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Βόλο στις 21-22 Οκτωβρίου 2023 και ευχόμαστε επί τη ευκαιρία: *** Καλή αγωνιστική Χρονιά ***
 

 
2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ12
ΕΒΔΟΜΑΔΑ30
ΣΥΝΟΛΟ69359