lavaro1.jpg

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

acrovolt new


express kteo

 


 

panoukidis1

140 panagiotidis

banner liogas

07 ANESIS

150 vlahavas

 

 22

blue donkey

bo cafe

COPYTEK

MILIOS

POULIANAS

SAVVAS

TICTAC

TRIANTAFYLLOS

xartoplast

ΒΙΟΚΑΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ new

 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Όπως κάθε χρόνο οι ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ διοργάνωσαν το Σάββατο 1 Ιουνίου τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου. Από την Κοζάνη συμμετείχαν οι Πογιατζής Εμ. και Μίγγος Αλ. στην κατηγορία μαθητών Ε΄- ΣΤ΄ τάξεων, οι οποίοι μοιράστηκαν την Τρίτη θέση και πήραν τα χάλκινα μετάλλια, ενώ ο Κυρίτσης Γ. συμμετείχε στην κατηγορία Α΄-Δ΄ τάξεων και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Συγχαίρουμε τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την ωραία διοργάνωση και ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία.  ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΣΕΑΚ

 


 

 

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Γράφει ιστορία ο Παναγιώτης Γκιώνης. Για 6η συνεχόμενη Ολυμπιάδα θα δώσει το παρόν στο Παρίσι. Σήμερα πήρε τη μεγάλη πρόκριση και μας έκανε όλους υπερήφανους.

 


19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου, το 19ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης. Το τουρνουά που είναι πια θεσμός για την Κοζάνη, τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, συγκέντρωσε φέτος 105 αθλητές και αθλήτριες από την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γιάννενα, τη Βέροια, την Πτολεμαΐδα, τον Φιλώτα, καθώς και φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι συμμετέχοντες-σες αγωνίστηκαν σε έξι ηλικιακές κατηγορίες. Οι νικητές-τριες ανά κατηγορία ήταν:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.Λαγκουβάρδου Μ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
 2. 2.Νικολάου Αικ. ΦΛΩΡΙΝΑ
 3. 3.Μητροπούλου Φ. ΦΛΩΡΙΝΑ
 4. 4.Οικονομίδου Ολ. ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 1. 1.Αλεξίδης Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
 2. 2.Πογιατζής Εμ. ΚΟΖΑΝΗ
 3. 3.Σερίδης Μ. ΦΛΩΡΙΝΑ
 4. 4.Μίγγος Αλ. ΚΟΖΑΝΗ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 1. 1.Καπαγιαννίδου Ν. ΚΟΖΑΝΗ
 2. 2.Πληκαδίτη Θ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 3. 3.Λαγκουβάρδου Μ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
 4. 4.Παυλίδου Ε. ΚΟΖΑΝΗ

ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ

 1. 1.Αλεξίδης Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
 2. 2.Τοκατλίδης Φ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 3. 3.Πογιατζής Εμ. ΚΟΖΑΝΗ
 4. 4.Μίγγος Αλ. ΚΟΖΑΝΗ

ΑΝΔΡΕΣ 18-39 ΕΤΩΝ

 1. 1.Γκιμουρτζίνας Τρ.  ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 2. 2.Γκιμουρτζίνας Αχ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 3. 3.Παναγιωτίδης Αλ. ΚΟΖΑΝΗ
 4. 4.Γκιμουρτζίνας Ιω. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΑΝΔΡΕΣ 40+ ΕΤΩΝ

 1. 1.Στεφανίδης Γ. ΚΟΖΑΝΗ
 2. 2.Καραϊωσήφ Αλ. ΒΕΡΟΙΑ
 3. 3.Γουδής Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 4. 4.Σκλιας Αλ. ΦΛΩΡΙΝΑ

Ο Δήμος Κοζάνης προσέφερε τα έπαθλα στους νικητές και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά συμμετοχής. Παράλληλα με τους αγώνες συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες πολλά τρόφιμα μακράς διάρκειας που προσφέρθηκαν στο συσσίτιο απόρων του Δήμου Κοζάνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που έφεραν εις πέρας άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση.   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Στο ΣΕΦ διεξήχθη το σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου, ο Τελικός των έξι αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν την αγωνιστική χρονιά 2023-24. Πήραν μέρος 16 μικροί αθλητές και αθλήτριες σε κάθε μια από τις έξι ηλικιακές κατηγορίες. Από τον ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ κατάφερε να πάρει την πρόκριση και αγωνίστηκε ο Μανώλης Πογιατζής στην κατηγορία των παμπαίδων. Ήταν από τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές και με τις εμφανίσεις του απέδειξε πως μπορεί να θέσει υψηλότερους στόχους στο μέλλον.

6ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Στο Μέτσοβο μετέβησαν το σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου, πέντε ανεξάρτητοι αθλητές μας (Πανουκίδης Γ., Σούφι Μ., Σιώπης Χ., Ντίνας Ν., Στεφανίδης Γ.) όπου συμμετείχαν στο 6ο Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας που διοργάνωσε η Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.. Συμμετείχαν περίπου 80 βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές και αθλήτριες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Σημαντική για άλλη μια φορά ήταν η διάκριση του Γιώργου Στεφανίδη, ο οποίος στην κατηγορία των ανεξάρτητων 40-49 ετών, κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.19 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

19 tournoua_kozanis

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

19ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 (ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ)

 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ          

11 ΚΑΙ 12 ΜΑΪΟΥ 2024

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 8ου-4ου ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ  (Μακρυγιάννη και Ακροπόλεως, είσοδος από Ακροπόλεως)

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1.ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ     ΣΑΒΒΑΤΟ 11-5-24 ΩΡΑ 11:00΄ π.μ.
2.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-5-24 ΩΡΑ 11:00΄ π.μ.
3. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-5-24 ΩΡΑ 11:00 π.μ.
4.ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΑΒΒΑΤΟ 11-5-24 ΩΡΑ 3:00΄ μ.μ.
5.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-5-24 ΩΡΑ 3:00΄ μ.μ.
6.ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 39 ΕΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-5-24 ΩΡΑ 11.00΄π.μ.
7.ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-5-24 ΩΡΑ 3.00΄ μ.μ.

- Αν σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχουν 5 συμμετοχές, θα ακυρωθεί ή θα συγχωνευτεί με άλλη, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ  

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024

ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ  

email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   ή στο τηλέφωνο 6947905245   (ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ)

ΕΠΑΘΛΑ  

ΚΥΠΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αντί παραβόλου φέρνουμε όλοι τρόφιμα, που διατηρούνται εκτός ψυγείου, τα οποία θα διατεθούν στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ 15 ΛΕΠΤΑ   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΨΕΙ

 

                Ο αντιδήμαρχος                                                       Ο πρόεδρος

Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κοζάνης              του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ                  Ιωαννίδης Ιωάννης                                          Διδασκάλου Κων/νος

 


 

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ U11 ΚΑΙ U13

Στην Πάτρα διεξήχθη, το τετραήμερο 12-15 Απριλίου, η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος U13 ΚΑΙ U11. Συμμετείχαν οι καλύτεροι μικροί αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Περιλάμβανε αγώνες ομαδικών, ατομικών, διπλών και μικτών για αγόρια και κορίτσια. Από τον ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ πήραν τις προκρίσεις και συμμετείχαν οι Στεφανίδης Ν. (ατομικό U11), Κυρίτσης Γ. (ατομικό U11), Πογιατζής Ε. (ομαδικό, ατομικό, διπλό και μικτό U13), Μίγγος Α. (ομαδικό, ατομικό και διπλό U13) και Καπαγιαννίδου Ν. (ομαδικό, ατομικό, διπλό και μικτό U13).

Όλα τα παιδιά μας αγωνίστηκαν και αντιμετώπισαν υψηλού επιπέδου αντιπάλους, πέτυχαν σημαντικές νίκες και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

Σπουδαίες εμφανίσεις και διακρίσεις πέτυχε η αθλήτριά μας Καπαγιαννίδου Ν., που ήρθαν σαν επιστέγασμα της ιδιαίτερα εντυπωσιακής της πορείας την αγωνιστική χρονιά 2023-24. Η Ναταλία, η οποία φέτος ενισχύει με παραχώρηση τον ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ, με συμπαίκτρια την Σαρικάκη Α., ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο ομαδικό, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διάκρισή της. Τέλος στο διπλό παγκορασίδων, με τη συναθλήτριά της, κατέκτησαν τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε να κατακτούν πάντα κορυφές στη ζωή τους.table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ21
ΕΒΔΟΜΑΔΑ36
ΣΥΝΟΛΟ73600