ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης (Σ.Ε.Α.Κ.), ιδρύθηκε το 2007 από μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που αγαπούν το πινγκ-πονγκ. Αφορμή στάθηκε η συνάντησή μας στο 4ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης.


ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Κοζάνης άρχισε να διοργανώνει τα τουρνουά πινγκ-πονγκ από το 2003 με παρότρυνση του κ. Αντώνη Καλύβα και της παρέας του.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2007-2008

 Την αγωνιστική χρονιά 2007-08 μπήκαν οι βάσεις για τη λειτουργία του συλλόγου. Στις 12/2/2007 συνήλθαν στο γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Κοζάνης 27 μέλη και αφού συζήτησαν για το καταστατικό όρισαν προσωρινή διοικούσα επιτροπή ( Χριστοδούλου Σ., Διδασκάλου Κ. και Λιόγας Κ.) η οποία επικοινώνησε με την ΕΦΟΕΠΑ , φρόντισε για το καταστατικό και προετοίμασε την πρώτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29/10/2007 στο Μπλιούρειο ίδρυμα.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2008-2009

    Την αγωνιστική χρονιά 2008-09 ως μέλη πλέον της ΕΦΟΕΠΑ βγάλαμε τα πρώτα δελτία στους αθλητές και αθλήτριές μας και είχαμε τις πρώτες μας συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Λάβαμε μέρος σε όλα τα ατομικά ηλικιακά πρωταθλήματα καθώς και στα διασυλλογικά ανδρών και γυναικών. Επίσης συμμετείχαμε με τρεις αθλητές στο όπεν της Σίνδου.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2009-2010

    Την αγωνιστική χρονιά 2009-10 οι μηχανές του συλλόγου άρχισαν να ζεσταίνονται από τον Αύγουστο. Εφτά αθλητές μας συμμετείχαν στο καμπ του Λεχόβου όπου υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών Παπασάβογλου και Στάθη μαζί με άλλους 20 αθλητές από τη Θεσ/νικη έκαναν πολύ σημαντική και πρωτόγνωρη προετοιμασία.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2010-2011

       Την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Ο σύλλογος έχει καλύτερη οργάνωση , μεγαλύτερη εμπειρία και αμείωτη διάθεση. Ήδη δηλώσαμε συμμετοχή σε όλα τα ατομικά και ομαδικά ηλικιακά πρωταθλήματα καθώς και στο κύπελλο και στο διασυλλογικό ανδρών όπου η παρουσία μας είναι πολύ καλή και ελπιδοφόρα.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2011-2012

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε έντονα αφού πολλοί αθλητές μας συμμετείχαν το καλοκαίρι σε προπονητικά καμπ. Τρεις στη Θάσο, τρεις στην Ελευσίνα και δύο στην Καλαμαριά. Επίσης πραγματοποιήθηκαν πολλά φιλικά παιχνίδια με Γιάννενα, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2012-2013

Με πολλή μεγάλη διάθεση ξεκίνησε η 5η αγωνιστική περίοδος για τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Ήδη από το καλοκαίρι πολλοί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας συμμετείχαν σε προπονητικά καμπ στη Φλώρινα, στη Θάσο και στην Ελευσίνα. 

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2013-2014

Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και όνειρα.

Τον Αύγουστο πέντε αθλητές μας με επικεφαλής την προπονήτρια από φέτος των προαγωνιστικών τμημάτων, κ. Τσιάρα Κ. συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ της Πάτρας.

Τον Οκτώβριο η εθνική μας ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο Π. Γκιώνης το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό.

Στις 5-6 Οκτωβρίου 8 αθλητές και αθλήτριές μας συμμετείχαν στο Παν. Ανοιχτό πρωτάθλημα Πορταριάς και ο Ν. Ζέρβας πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2014-2015

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με πολλές προκλήσεις. Από τον Αύγουστο ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Προπονητές φέτος η κ. Τσιάρα Κ. και ο κ. Σιαμίδης Π. αθλητής του Ηρακλή Θεσ/νικης, φοιτητής στην πόλη μας.

 

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2015-2016

Είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με το καλημέρα έφτασε ένα σημαντικό νέο. Η Κοζάνη με απόφαση της Τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας έκανε δεκτό το αίτημα του ΣΕΑΚ διοργανώσει ένα Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Μετά όμως την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών την ίδια ημερομηνία, το νέο έγινε σημαντικότερο. Αποφασίστηκε να διοργανωθεί στην πόλη μας ο τελικός των Πανελλήνιων Ανοιχτών Πρωταθλημάτων τον Απρίλιο. Η προετοιμασία άρχισε.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2016 - 2017

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και αναπτυξιακή διάθεση. Μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και μοίρασμα φυλλαδίων στα γειτονικά σχολεία και την ευρύτερη γειτονιά, υπήρξε ικανοποιητική ανταπόκριση και νέα παιδιά πλαισίωσαν τα τμήματα του συλλόγου. Στο 1ο τμήμα (προαγωνιστικό) ανέλαβε προπονητικά καθήκοντα η κ. Τσιάρα Κ. και στο 2ο (αγωνιστικό) ο κ. Νατσιός Ι..

Στην ανδρική ομάδα που μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, φέτος θα αγωνίζεται  στο Β΄ Τοπικό Β. Ελλάδας (όμιλος 10 ομάδων από τη Θράκη ως τη Θεσσαλία) και μετά την παραχώρηση με υποσχετική για 1 έτος του Παναγιωτίδη Α. στα Γιάννενα, επανέρχονται ο Νατσιός Ι. και ο Ζυγανιτίδης Φ., ενώ προστίθενται οι Ζήσης Ι. (μεταγραφή από ΕΠΑΧΤΟ Ναυπάκτου) και Γιαννουλίδης Ι. (νέο δελτίο).

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2017 - 2018

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά πολύ δυναμικά. Έχουμε δύο προπονητές την κ. Τσιάρα Κ. (προαγωνιστικό τμήμα) και τον κ. Νατσιό Ι. (αγωνιστικό τμήμα). Επίσης έχουμε να διοργανώσουμε στις 21-22 Οκτωβρίου το 1ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα στο κλειστό της Λευκόβρυσης.

Αλλάχτηκαν όλες οι κουρτίνες της αίθουσας.

Στις 17-19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε προπονητικό τριήμερο με τον κ. Σιαμίδη Π.

Οι προπονήσεις άρχισαν κανονικά στις 28 Αυγούστου.

Στις 15-16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε προπονητικό διήμερο με τον κ. Οικονόμου Ν.

Στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου η αθλήτριά μας Καμπορούδη Χριστίνα συμμετείχε στο Παν. Αν. Αναπτ. Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Στις 7 Οκτωβρίου άρχισε το διασυλλογικό ανδρών Β΄ Τοπικό στη Θεσ/νικη. (Χριστοδούλου, Νατσιός, Ζυγανιτίδης)

Στις 9 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στη τηλεοπτική εκπομπή του FLASH (Διδασκάλου, Τσιάρα, Νατσιός)

Στις 14 Οκτωβρίου άρχισε το διασυλλογικό γυναικών στη Θεσ/νικη (Κασνάκη, Κοκκινίδου, Καμπορούδη, Βασιλειάδου).

Στις 15 Οκτωβρίου η ανδρική μας ομάδα αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη (Χριστοδούλου, Νατσιός, Ζορμπάς, Ζυγανιτίδης)

Στις 17 Οκτωβρίου δόθηκε συνέντευξη τύπου για το 1ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Κοζάνης (Διδασκάλου, Ιωαννίδης)

Περισσότερα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Κλείνοντας το ιστορικό του ΣΕΑ Κοζάνης θα πρέπει να τονιστεί η μεγάλη συμπαράσταση των γονέων των αθλητών που στηρίζουν πάντα το σύλλογο, η σημαντική βοήθεια του Δήμου Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και των χορηγών του συλλόγου. Ακόμη να αναφέρουμε την ανελλιπή έκδοση ημερολογίου με τη βοήθεια χορηγών.

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ3
ΕΒΔΟΜΑΔΑ3
ΣΥΝΟΛΟ45246