lavaro1.jpg

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

acrovolt new


express kteo

 


 

panoukidis1

140 panagiotidis

banner liogas

07 ANESIS

150 vlahavas

 

 22

blue donkey

bo cafe

COPYTEK

MILIOS

POULIANAS

SAVVAS

TICTAC

TRIANTAFYLLOS

xartoplast

ΒΙΟΚΑΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ new

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης (Σ.Ε.Α.Κ.), ιδρύθηκε το 2007 από μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που αγαπούν το πινγκ-πονγκ. Αφορμή στάθηκε η συνάντησή μας στο 4ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης.


ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Κοζάνης άρχισε να διοργανώνει τα τουρνουά πινγκ-πονγκ από το 2003 με παρότρυνση του κ. Αντώνη Καλύβα και της παρέας του.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2007-2008

 Την αγωνιστική χρονιά 2007-08 μπήκαν οι βάσεις για τη λειτουργία του συλλόγου. Στις 12/2/2007 συνήλθαν στο γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Κοζάνης 27 μέλη και αφού συζήτησαν για το καταστατικό όρισαν προσωρινή διοικούσα επιτροπή ( Χριστοδούλου Σ., Διδασκάλου Κ. και Λιόγας Κ.) η οποία επικοινώνησε με την ΕΦΟΕΠΑ , φρόντισε για το καταστατικό και προετοίμασε την πρώτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29/10/2007 στο Μπλιούρειο ίδρυμα.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2008-2009

    Την αγωνιστική χρονιά 2008-09 ως μέλη πλέον της ΕΦΟΕΠΑ βγάλαμε τα πρώτα δελτία στους αθλητές και αθλήτριές μας και είχαμε τις πρώτες μας συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Λάβαμε μέρος σε όλα τα ατομικά ηλικιακά πρωταθλήματα καθώς και στα διασυλλογικά ανδρών και γυναικών. Επίσης συμμετείχαμε με τρεις αθλητές στο όπεν της Σίνδου.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2009-2010

    Την αγωνιστική χρονιά 2009-10 οι μηχανές του συλλόγου άρχισαν να ζεσταίνονται από τον Αύγουστο. Εφτά αθλητές μας συμμετείχαν στο καμπ του Λεχόβου όπου υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών Παπασάβογλου και Στάθη μαζί με άλλους 20 αθλητές από τη Θεσ/νικη έκαναν πολύ σημαντική και πρωτόγνωρη προετοιμασία.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2010-2011

       Την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Ο σύλλογος έχει καλύτερη οργάνωση , μεγαλύτερη εμπειρία και αμείωτη διάθεση. Ήδη δηλώσαμε συμμετοχή σε όλα τα ατομικά και ομαδικά ηλικιακά πρωταθλήματα καθώς και στο κύπελλο και στο διασυλλογικό ανδρών όπου η παρουσία μας είναι πολύ καλή και ελπιδοφόρα.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2011-2012

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε έντονα αφού πολλοί αθλητές μας συμμετείχαν το καλοκαίρι σε προπονητικά καμπ. Τρεις στη Θάσο, τρεις στην Ελευσίνα και δύο στην Καλαμαριά. Επίσης πραγματοποιήθηκαν πολλά φιλικά παιχνίδια με Γιάννενα, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2012-2013

Με πολλή μεγάλη διάθεση ξεκίνησε η 5η αγωνιστική περίοδος για τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Ήδη από το καλοκαίρι πολλοί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας συμμετείχαν σε προπονητικά καμπ στη Φλώρινα, στη Θάσο και στην Ελευσίνα. 

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2013-2014

Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και όνειρα.

Τον Αύγουστο πέντε αθλητές μας με επικεφαλής την προπονήτρια από φέτος των προαγωνιστικών τμημάτων, κ. Τσιάρα Κ. συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ της Πάτρας.

Τον Οκτώβριο η εθνική μας ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο Π. Γκιώνης το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό.

Στις 5-6 Οκτωβρίου 8 αθλητές και αθλήτριές μας συμμετείχαν στο Παν. Ανοιχτό πρωτάθλημα Πορταριάς και ο Ν. Ζέρβας πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2014-2015

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με πολλές προκλήσεις. Από τον Αύγουστο ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Προπονητές φέτος η κ. Τσιάρα Κ. και ο κ. Σιαμίδης Π. αθλητής του Ηρακλή Θεσ/νικης, φοιτητής στην πόλη μας.

 

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2015-2016

Είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με το καλημέρα έφτασε ένα σημαντικό νέο. Η Κοζάνη με απόφαση της Τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας έκανε δεκτό το αίτημα του ΣΕΑΚ διοργανώσει ένα Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Μετά όμως την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών την ίδια ημερομηνία, το νέο έγινε σημαντικότερο. Αποφασίστηκε να διοργανωθεί στην πόλη μας ο τελικός των Πανελλήνιων Ανοιχτών Πρωταθλημάτων τον Απρίλιο. Η προετοιμασία άρχισε.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2016 - 2017

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και αναπτυξιακή διάθεση. Μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και μοίρασμα φυλλαδίων στα γειτονικά σχολεία και την ευρύτερη γειτονιά, υπήρξε ικανοποιητική ανταπόκριση και νέα παιδιά πλαισίωσαν τα τμήματα του συλλόγου. Στο 1ο τμήμα (προαγωνιστικό) ανέλαβε προπονητικά καθήκοντα η κ. Τσιάρα Κ. και στο 2ο (αγωνιστικό) ο κ. Νατσιός Ι..

Στην ανδρική ομάδα που μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, φέτος θα αγωνίζεται  στο Β΄ Τοπικό Β. Ελλάδας (όμιλος 10 ομάδων από τη Θράκη ως τη Θεσσαλία) και μετά την παραχώρηση με υποσχετική για 1 έτος του Παναγιωτίδη Α. στα Γιάννενα, επανέρχονται ο Νατσιός Ι. και ο Ζυγανιτίδης Φ., ενώ προστίθενται οι Ζήσης Ι. (μεταγραφή από ΕΠΑΧΤΟ Ναυπάκτου) και Γιαννουλίδης Ι. (νέο δελτίο).

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2018 - 2019

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο χώρος των αποδυτηρίων ανακαινίστηκε. Οι ομάδες μας ενισχυμένες θα συμμετάσχουν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Οι προπονητές μας είναι στη θέση τους. Οι αθλητές μας παλιοί και νέοι ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους. Και οι παράγοντες προετοιμάζουν το 2ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Κοζάνης που θα διεξαχθεί στις 13-14 Οκτωβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης. Μια νέα ομάδα βετεράνων – ανεξάρτητων οι «ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ» δήλωσε συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΠΟΦΕΠΑ.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2020 - 2021

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με πολλές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όλες οι δραστηριότητές μας πλέον γίνονται με πολλή προσοχή και κάτω από αυστηρά μέτρα όπως αυτά περιέχονται στα πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από την ΕΦΟΕΠΑ, τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν στο τέλος Αυγούστου οι προπονήσεις στο σύλλογό μας με προπονητές τους κ. Νατσιό Ι. και Τσιάρα Κ., αλλά με περιορισμένο αριθμό αθλουμένων.

 Στις 25-27 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε προπονητικό τριήμερο στην αίθουσα του συλλόγου με τη συμμετοχή όλων των αθλητών και αθλητριών που θα αγωνιστούν φέτος με τις ομάδες μας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας. Το Σάββατο έγινε και η παρουσίασή τους στα τοπικά ΜΜΕ, και ακολούθησε έξοδος σε ταβέρνα της πόλης.

Περισσότερα...

ΕΤΟΣ 2022 - 2023

Νέα αγωνιστική χρονιά με προσδοκίες και αισιοδοξία. Πατώντας γερά στο παρελθόν, εργαζόμαστε με μεγάλη διάθεση στο παρόν και ατενίζουμε το μέλλον με βέβαιη ελπίδα.

Κατά την περίοδο των μεταγραφών αποκτήσαμε τον Δημήτρη Σόντρα από τον ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ και παραχωρήσαμε τη Ναταλία Καπαγιαννίδου στον ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Τον Αύγουστο χρωματίστηκε η αίθουσα του συλλόγου με νέες αποχρώσεις και συντηρήθηκε η πρόσοψη της αίθουσας.

Οι προπονήσεις άρχισαν στις 29 Αυγούστου με νέες εγγραφές στο προαγωνιστικό τμήμα (Τσιάρα Κ.), γεμάτο ελπίδες το αγωνιστικό (Παναγιωτίδης Α.) και ανανεωμένο το τμήμα βετεράνων-ανεξάρτητων. 

Περισσότερα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Κλείνοντας το ιστορικό του ΣΕΑ Κοζάνης θα πρέπει να τονιστεί η μεγάλη συμπαράσταση των γονέων των αθλητών που στηρίζουν πάντα το σύλλογο, η σημαντική βοήθεια του Δήμου Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και των χορηγών του συλλόγου. Ακόμη να αναφέρουμε την ανελλιπή έκδοση ημερολογίου με τη βοήθεια χορηγών.

large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ21
ΕΒΔΟΜΑΔΑ36
ΣΥΝΟΛΟ73600