ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

Ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό του εξαίρετου μέλους και πρώην γραμματέα του κ. Ιορδανίδη Ανδρέα. Ο εκλιπών υπήρξε υποδειγματικός πατέρας και σύζυγος, διακεκριμένος ακαδημαϊκός και σπάνιος άνθρωπος κατά γενική ομολογία. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και θα μας καθοδηγούν η πραότητα, η δικαιοκρισία και η ανιδιοτελής προσφορά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στον Αντρέα Ιορδανίδη

 


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Κανονικά αλλά με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (αθλητών-τριών, προπονητών-τριών, διαιτητών) ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας που συμμετέχουν οι ομάδες μας. Οι αγώνες των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου διεξήχθησαν χωρίς θεατές.

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η γυναικεία μας ομάδα αγωνίστηκε στην Κοζάνη όπου φιλοξενήθηκαν οι ομάδες του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, του ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και του ΘΕΡΜΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Αγωνίστηκαν οι Παυλίδου Ε., Κοκκινίδου Β. και Καπαγιαννίδου Ν.. Παρά τις δύο ήττες που υπέστησαν κατέκτησαν την 3η θέση και θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ίδια κατηγορία. Φέτος αγωνίστηκαν επίσης, με την ομάδα μας και οι Κασνάκη Ε. και Καμπορούδη Χ. υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς μας Τσιάρα Κατερίνας.


ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Η ανδρική μας ομάδα ταξίδεψε στη Θεσ/νικη όπου στο γυμναστήριο της ΧΑΝΘ αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Λόγω του ότι το αποτέλεσμα ήταν αδιάφορο για την ομάδα μας, εκτός του βασικού Σόντρα Α., δόθηκε η ευκαιρία σε δύο μικρούς αθλητές μας Ζιώγα Σ. και Παπαδημητρίου-Τσαλκάκη Ν., να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» και να κερδίσουν εμπειρίες αγωνιζόμενοι με πολύ μεγαλύτερους και καλούς αντιπάλους. Το πρωτάθλημα των ανδρών θα ολοκληρωθεί με τα μπαράζ παραμονής που θα διεξαχθούν στη Θεσ/νικη στις 29 και 30 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε τότε που η ομάδα μας θα παραταχθεί πλήρης, να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στην πολύ δύσκολη και απαιτητική Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Να τονίσουμε τέλος πως ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετέχει ανελλιπώς στα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών από την ίδρυσή του το 2007 μέχρι σήμερα. Για να το πετύχει αυτό κοπίασαν πολλοί-ες αθλητές-τριες, παράγοντες και γονείς και τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Ευχόμαστε να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια αυτή η όμορφη προσπάθεια με προϋπόθεση την υγεία και τον ανιδιοτελή εθελοντισμό όλων μας.ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης, που προέκυψε από την τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της 17ης Δεκεμβρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα:


ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ο κ. Διδασκάλου Κων/νος, πρόεδρος και τακτικός αντιπρόσωπος στη Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Ο κ. Σούφι Μίλτος, α΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος υλικού.

Ο κ. Πογιατζής Νικόλαος, β΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος προαγωνιστικών τμημάτων.

Ο κ. Τούλης Νικόλαος, γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Ο κ. Καπαγιαννίδης Γρηγόριος, ταμίας, έφορος αγωνιστικών τμημάτων και υπεύθυνος COVID 19.

Ο κ. Πανουκίδης Γεώργιος, υπεύθυνος βετεράνων και ανεξάρτητων.

Ο κ. Ζιώγας Κων/νος, υπεύθυνος εκδηλώσεων και αναπληρωματικός αντιπρόσωπος στην Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α..


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 

    Ο κ. Ντίνας Νικόλαος, υπεύθυνος φιλοξενίας.

Ο κ. Χριστοδούλου Σάββας, υπεύθυνος γυμναστής του συλλόγου.

Ο κ. Παπαδημητρίου Λάζαρος.


ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ζέρβας Δημήτριος

Κασνάκης Στέργιος

Στεφανίδης Γεώργιος


 


ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας, ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ανέβηκε και θα παραμείνει στην 4η θέση του 1ου ομίλου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με τον πρωτοπόρο ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στις 9 Ιανουαρίου 2021. Η θέση αυτή οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, όπου η ομάδα μας αναμένεται να παρουσιαστεί πάνοπλη και να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ταξίδεψε στη Θεσ/νικη, όπου στην αίθουσα της ΧΑΝΘ ηττήθηκε αρχικά τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 1-3 και στη συνέχεια πήρε τη νίκη με 3-0 α.α από τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ αφού η ομάδα της Θεσ/νικης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Παναγιωτίδη Α., Σόντρα Α., Zapata P. και το νεαρό Ζιώγα Σ. ως 4ο παίκτη. Αξίζει ιδιαίτερης μνείας το παιχνίδι του Παναγιωτίδη Α. με τον 29χρονο αθλητή και προπονητή της ομάδας της Φλώρινας, Ούγγρου Mark Pink, ο οποίος είναι καταξιωμένος αθλητής στη χώρα του, εργάστηκε ως προπονητής σε ομάδες της χώρας του και στην Αγγλία και διετέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Ουγγαρίας. Ο αθλητής μας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο 2-2 και να λυγίσει στο 5ο σετ με 9-11 πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τους.Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΙΜΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ από την ημέρα της ίδρυσής του το 2007, είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τα άτομα με αναπηρία. Προπονητής του συλλόγου μας για τα πρώτα οχτώ χρόνια ήταν ο συντοπίτης μας Αντώνης Καλύβας, διακεκριμένος αθλητής ΑΜΕΑ της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο οποίος σαν άνθρωπος μας αποδείκνυε καθημερινά πως όλα είναι δυνατά για όλους φτάνει να έχεις πίστη και θέληση.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΧΘΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου την επίσκεψη του πρωταθλητή και διεθνώς πολλάκις διακριθέντος αθλητή ΑΜΕΑ της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Γιώργου Μουχθή.

Ο νέος στην ηλικία και ταπεινός αυτός ήρωας της ζωής, μας έδωσε μαθήματα αισιοδοξίας κι ελπίδας, έπαιξε και συνομίλησε με μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, δίνοντάς μας μαθήματα ήθους και συμπεριφοράς. Πρόθυμα απάντησε και στα ερωτήματα της μίνι συνέντευξης που του πήραμε.

ΕΡ. Ποιος είναι ο Γιώργος Μουχθής;

ΑΠ. Είμαι 29 ετών, γεννημένος στον Πειραιά, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού και μέλος της εθνικής ομάδας ΑΜΕΑ από το 2009. Είμαι 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, δευτεραθλητής Ευρώπης με τον συμπαίκτη μου Μ. Χατζηκυριάκο, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σουηδίας το 2019. Έχοντας κατακτήσει μέχρι σήμερα 13 διεθνή μετάλλια και όντας το νούμερο 30 του κόσμου, μετά από 2 χρόνια αποχής από τουρνουά λόγω πανδημίας και παρά τις δυσκολίες που έτυχαν στη ζωή μου, η αγάπη μου για το πινγκ - πονγκ μου έμαθε να μη τα παρατάω και να μη σταματάω σε κάθε δυσκολία.

ΕΡ. Από πού αντλείς τη δύναμη για τον αγώνα σου;

ΑΠ. Τη δύναμη την αντλώ κυρίως από την υπέρμετρη αγάπη μου για το άθλημα που υπηρετώ, από την οικογένειά μου, από την σύντροφό μου και από τους ανθρώπους που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκονται δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια. Τέλος τεράστια πηγή στήριξης είναι ο προπονητής μου Μίλαν Ιγκνιάτοβιτς και ο χορηγός μου enel green power.

ΕΡ. Ποιοι είναι οι στόχοι σου και τα όνειρά σου;

ΑΠ. Τα όνειρά μου σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο είναι πολλά. Κλείνοντας την καριέρα μου θα ήθελα να έχω κατακτήσει τουλάχιστον ένα πανευρωπαϊκό, ένα παγκόσμιο και ένα παραολυμπιακό μετάλλιο. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να κάνω μια πολύ όμορφη οικογένεια με πολλή αγάπη.
ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

Την πρώτη της διάκριση πέτυχε η μικρή μας αθλήτρια Καπαγιαννίδου Ναταλία το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στη Βέροια, όπου συμμετείχε στο 2ο για φέτος Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α..

Στην κατηγορία των παγκορασίδων, κατέκτησε την 5η θέση και συνέχισε στους αγώνες διαβάθμισης όπου πήρε το χρυσό μετάλλιο. Το μέλλον είναι μπροστά της και της ευχόμαστε να έχει κι άλλες πολλές επιτυχίες.ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

2η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ

Στη Φλώρινα ταξίδεψε η γυναικεία μας ομάδα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, όπου αντιμετώπισε αρχικά τον πρωτοπόρο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και ηττήθηκε 0-3 από την ανώτερη καβαλιώτικη ομάδα. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον ΘΕΡΜΑΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και επικράτησε με 3-2 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα. 

Η ομάδα μας έτσι αγκάλιασε την 3η θέση του ομίλου. Αγωνίστηκαν οι Παυλίδου Ε., Καμπορούδη Χ. και Καπαγιαννίδου Ν.ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο PABLO ZAPATA

Έκανε το ντεμπούτο του και μας ενθουσίασε με το ταλέντο, την αγωνιστικότητα και το ήθος του ο νεοαποκτηθείς ισπανός της ομάδας μας Pablo Zapata. Παρ’ όλο που κατάφερε το απόλυτο των νικών απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, η ομάδα μας κάμφθηκε και στους δύο αγώνες που έδωσε με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΑ ΒΟΛΟΥ με σκορ 2-3.

 

Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σταματίου Α., Σόντρας Α. και Zapata P.. Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του συλλόγου μας στην Κοζάνη. Φιλοξενήθηκαν οι ομάδες ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΙΑΣΩΝ ΒΟΛΟΥ και ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, στα πλαίσια της 6ης και 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας. Το ενδιαφέρον της ομάδας μας πλέον εστιάζεται στους τρεις εναπομείναντες αγώνες και βέβαια στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή μας στην κατηγορία.


 


2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ39
ΣΥΝΟΛΟ58318