ΗΤΤΑ ΜΕ 3-4 ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Τυχεροί ήταν όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ και του Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη. Πλούσιο θέαμα, συναρπαστικά παιχνίδια και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, συνέθεσαν ένα απόλυτο ντέρμπι που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Σταματίου Α.. Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ήταν μέχρι τώρα αήττητες και το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα ήταν μεγάλο.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, στον δεύτερο αγώνα του επικράτησε εύκολα της ουραγού ομάδας του Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ με 4-0. Σ’ αυτό τον αγώνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Σόντρας Δ. που είναι μαθητής Λυκείου, πετυχαίνοντας δύο επί μέρους νίκες.

 

ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ακολούθησε ο αγώνας του Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Φ.Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Η πολύ δυνατή τρικαλινή ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 4-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με την ομάδα μας πάλι στην κορυφή, ισόβαθμη με αυτές της Βέροιας και των Τρικάλων. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις 7 Ιανουαρίου 2023 με αγώνες του 2ου γύρου, στη Θεσ/νικη.


 large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ10
ΕΒΔΟΜΑΔΑ60
ΣΥΝΟΛΟ64385