ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ Ε. ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ Β. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με μια πολύ σημαντική επιτυχία έκλεισε η χρονιά για τις αθλήτριές μας Παυλίδου Ε. και Κοκκινίδου Β. οι οποίες αγωνίστηκαν φέτος με υποσχετική για ένα χρόνο στις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων που διεξάγεται 9-12 Ιουλίου στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσ/νικη, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που τους δίνει και το bonus των μορίων για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο. Οι αθλήτριές μας ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις κορυφαίες αθλήτριες της Φλώρινας, Φωτιάδου Χ. και Άμπα Δ. καθώς και τη Μάλο Α., πετυχαίνοντας το στόχο τους.

10

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση ήταν οχτώ και χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Στον όμιλό τους τα κορίτσια μας πέτυχαν τρεις νίκες επί της ΔΥΝΑΜΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-1, επί του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΧΙΟΥ με 3-0, επί του ΘΕΡΜΑΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ με 3-0 και κατέκτησαν την 1η θέση. Στον ημιτελικό απέκλεισαν με 3-2 τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και στον τελικό ηττήθηκαν από τη ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 1-3, την ομάδα δηλαδή που είχαν νικήσει στον όμιλο με το ίδιο σκορ. Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, η ΧΑΝΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο με τα διπλά και τα ατομικά αγωνίσματα.

Οι αθλήτριές μας για να φτάσουν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία προπονούνται εντατικά για αρκετά χρόνια, βίωσαν χαρές και λύπες και είχαν πάντα στήριγμα το σύλλογό μας και τους γονείς τους. Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι το χρυσό μετάλλιο που κέρδισαν από μας για το χαρακτήρα τους, όπου και ο αθλητισμός συνέβαλε τα μέγιστα. Μπράβο τους.

large-table-tennis-33.jpg