ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Οι επικαιροποιημένες οδηγίες της Γ.Γ.Α. για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε τις νεότερες οδηγίες για την άθληση και τις αναφέρουμε επειδή είναι οι πρώτες από τη στιγμή, που άρχισαν τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού. Στην ενότητα «διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19» γνωστοποίησε χτες τι θα ισχύσει αναλυτικά μέχρι το τέλος του μήνα κι εκεί μπορούν και οι άνθρωποι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης να βρουν όλα τα σημεία, που τους ενδιαφέρουν για το άθλημα. Γενικά διατηρούνται τα μέτρα για τον αθλητισμό, που υπήρχαν από το προηγούμενο διάστημα. Οι επικαιροποιημένες οδηγίες, όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. και την ενότητα «Αθλητισμός και Covid-19»:

«Εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διευκρινίζονται τα εξής σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 11/02/2021 με βάση την ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 10/02/2021 με τίτλο:

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00».

Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

1) Λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο σε ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω των εξής ατομικών αθλημάτων:

2) επιτραπέζια αντισφαίριση, σε ανοικτή αθλητική εγκατάσταση (έως 2 αθλητές ή αθλούμενοι ανά τραπέζι. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους) 

large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ37
ΕΒΔΟΜΑΔΑ37
ΣΥΝΟΛΟ56839