ΝΕΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Έντονη κινητικότητα είχαμε και φέτος στη μεταγραφική περίοδο. Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θέλοντας να ενισχύσει την ανδρική του ομάδα που αγωνίζεται στο Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας, απέκτησε δύο αθλητές. Τον Κώστα Στεφανίδη από τον Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ και τον Κώστα Θεοδωρίδη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς .

Επίσης παραχώρησε με υποσχετική ενός έτους την κορασίδα Κοκκινίδου Βάγια στη ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ όπου θα αγωνιστεί στο ομαδικό κορασίδων με τις Τζαρίδου Στέλλα και Ζησούλη Ελένη με στόχο τη διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων και τον παμπαίδα Καπαγιαννίδη Λευτέρη στον Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ όπου θα αγωνιστεί με τον Παπαναστασίου Πέτρο.

Έτσι διασφαλίσαμε για μια ακόμη χρονιά την απρόσκοπτη συμμετοχή των ομάδων μας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και δίνουμε την ευκαιρία και το κίνητρο στα μικρά μας ταλέντα για διάκριση.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Όσοι και όσες βρίσκονται στην πόλη προετοιμάζονται στο σύλλογο υπό την επίβλεψη του Αλέξανδρου Παναγιωτίδη, ενώ κάποια παιδιά θα συμμετάσχουν σε προπονητικά καμπ.2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ43
ΣΥΝΟΛΟ46191