ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στη Θεσ/νικη η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων (παιδιά Δημοτικού). Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετείχε τελικά με τρεις αθλητές (Καπαγιαννίδης Ε., Μπάμπας Σ., Παπαδημητρίου-Τσακνάκης Ν.), ενώ είχαν δηλώσει πέντε. Δεν μετέβησαν δικαιολογημένα οι Σαλακίδης Κ. και Μάρκου Μ..

Στους αγώνες πήραν μέρος 76 παμπαίδες από τη Β. Ελλάδα, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 19 ομίλους, για να διεκδικήσουν τις 7 προνομιούχες θέσεις για την τελική φάση. Ο Καπαγιαννίδης Ε. πρώτευσε στον όμιλό του με τρεις νίκες, μπήκε στη 16άδα, αλλά αποκλείστηκε στο καθοριστικό νοκ-άουτ. Ο Μπάμπας Σ. στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες, κληρώθηκε με πολύ δύσκολους αντιπάλους, απουσίασε ο τέταρτος του ομίλου που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά αποκόμισε χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Ο μικρός της παρέας Παπαδημητρίου Ν. (Γ΄ Δημοτικού) στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες έδειξε πολύ αισιόδοξα στοιχεία με την εμφάνισή του. Τους αθλητές καθοδήγησε η προπονήτριά τους κ. Τσιάρα Κ.. Την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Διδασκάλου Κ., ο έφορος κ. Καπαγιαννίδης Γ. και οι γονείς τους.

table-tennis-tables-for-sale.jpg