3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Με δύο αθλήτριες (Κοκκινίδου Β., Παυλίδου Ε.) και έναν αθλητή (Καπάγιαννίδη Ε.) συμμετείχε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στο 3ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν. Θεσ/νικης το σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου 2018.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 300 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα σε 8 ηλικιακές κατηγορίες. Εκτός από την άριστη οργάνωση των αγώνων, εμφανές ήταν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο δείχνοντας πως το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα τελευταία χρόνια κάνει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν με πάθος και ήθος αξιοζήλευτο πετυχαίνοντας και σημαντικές νίκες. Ο προπονητής τους κ. Νατσιός Ι. που τους κατηύθυνε έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα καταστρώνοντας το πλάνο της εργασίας του από δω και πέρα.

TEST

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής κ. Νατσιός Ι., ο πρόεδρος κ. Διδασκάλου Κ., ο έφορος της ανδρικής ομάδας και αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Καπαγιαννίδης Γ. και οι γονείς των παιδιών.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ είναι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στη Φλώρινα για τη γυναικεία ομάδα όπου θα αγωνιστεί με τον τοπικό ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και τον ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στη Θεσ/νικη για την ανδρική μας ομάδα όπου θα δώσει τρεις κρίσιμους αγώνες με τον Γ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ, την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ και τον ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.  

 

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ1
ΣΥΝΟΛΟ43417