ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ …. ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Με χαρά και αισιοδοξία αντάμειψαν τους γονείς, τους προπονητές και τους παράγοντες του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ  οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες του συλλόγου που συμμετείχαν στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους που πραγματοποιήθηκε στη Θεσ/νικη το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Παραλίγο να ταξίδευαν ακόμα και με έλκηθρο ώστε να συμμετάσχουν στους αγώνες. Τόση ήταν η επιθυμία τους. Και μας επιφύλαξαν ευχάριστες «εκπλήξεις», αποζημιώνοντας τους γονείς για τον κόπο τους. Με τον πιο εμφατικό τρόπο απέδειξαν οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας ότι το πλούσιο ταλέντο τους αναδεικνύεται πλέον μέσα από την ποιοτική και σωστή προπόνηση με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ένα επιθετικό, θεαματικό και αποτελεσματικό πινγκ-πονγκ. Όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες και λαμβάνοντας υπ’ όψιν παλαιότερες εμφανίσεις καθώς και τη δυναμικότητα των αντιπάλων, καταχειροκρότησαν τα παιδιά, δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια και κολακευτικά σχόλια και έφυγαν … για να ξαναγυρίσουν…

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΗ ΕΛΑΜΨΕ

Ο Χ. Σκόρδας πήγε ως τέταρτο φαβορί στον όμιλό του και αφού νίκησε και τους τρεις αντιπάλους του προκρίθηκε ως πρώτος στην εικοσάδα. Δε χόρτασε όμως. Νίκησε και στον 1ο νοκ-άουτ αγώνα και πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα. Έτσι διεκδίκησε με παρρησία την πρόκρισή του στα τελικά της Αθήνας από το δεύτερο φαβορί των αγώνων… αλλά σταμάτησε εκεί.

ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ (Ιάσονας-Χαράλαμπος) ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΕ

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση των αδελφών Ιορδανίδη, όχι τόσο για τις τρεις νίκες που πέτυχαν αμφότεροι και προκρίθηκαν ως πρώτοι από τους ομίλους τους, όσο για τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις στους νοκ-άουτ αγώνες που έδωσαν. (Mε το 4ο φαβορί των αγώνων ο Ιάσονας που προηγήθηκε 2-0 (τελικό 2-3) και με το 1ο φαβορί ο Χαράλαμπος)

ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Η ΒΑΓΙΑ

Όσο διαρκεί η αστραπή ενός κεραυνού, τόσο διήρκησε και η παρουσία της Βάγιας Κοκκινίδου (Δ΄ Δημοτικού), κάνοντας όσους την παρακολούθησαν στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε, να τρίβουν τα μάτια τους. Η Βάγια προερχόμενη από δεκαήμερη ταλαιπωρία λόγω ίωσης, αγωνίστηκε σε όμιλο μόνο τριών αθλητριών. Επειδή μάλιστα απουσίαζε η τρίτη αθλήτρια, έκανε ένα μόνο αγώνα αντιμετωπίζοντας το 1ο φαβορί των αγώνων. Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι πως ο αγώνας της  θα μπορούσε να ήταν ο τελικός…

 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ… ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ

Ετοιμοπόλεμοι και πολύ ανταγωνιστικοί εμφανίστηκαν οι Αντώνης Κύρινας (που πέτυχε μία νίκη) και Άννα Διδασκάλου που χάρηκαν και έζησαν έντονα τους αγώνες τους. Με το χαμόγελό τους έδειξαν αυτό που νιώθει όποιος ξέρει να συμμετέχει σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ  αγώνες.

ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ….. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην πρώτη του συμμετοχή ο Ιωάννης Γκέκας, παρ’ όλο που δεν πέτυχε νίκη, πήρε ροζ φύλλο αγώνα.(έλειπε ο αντίπαλος) Ήταν σα να μας έλεγε "Περιμένετε και θα δείτε". Σε δήλωσή του όταν ρωτήθηκε γιατί ήταν σκεφτικός, μας είπε: «Είμαι χαρούμενος μόνο όταν παίζω…»

Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που με αντίξοες καιρικές συνθήκες συνόδευσαν τα παιδιά τους στους αγώνες αλλά και στους προπονητές Τσιάρα Κ. και Σιαμίδη Π. για τη δουλειά που κάνουν τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά. 

large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ83
ΣΥΝΟΛΟ61403