"ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ... ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ"

Συγχαρητήρια αξίζουν στην αντρική ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ η οποία το είπε και το έκανε. Μετά την άτυχη εμφάνιση πριν 14 ημέρες και την ήττα «έκπληξη» από τον Ο.Ε.Α. Βέροιας στην Κοζάνη, οι αθλητές μας έδωσαν υπόσχεση να την ξεπλύνουν στη λίμνη των Ιωαννίνων. Όπως πάντα η αναμέτρηση με το φιλικό σωματείο της πρωτεύουσας της Ηπείρου ήταν ένα ντέρμπι. Αυτή τη φορά κρίθηκε και η δεύτερη θέση του ομίλου την οποία εξασφάλισαν άξια οι αθλητές μας. Το τελικό 4-1 επιτεύχθηκε με πολύ κόπο αλλά και σωστή τακτική. Οι Παναγιωτίδης Α., Μίχος Β. και Γεωργούλας Δ. έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και θέληση στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και με τη νίκη τους έδωσαν χαρά στους φίλους της ομάδας. Την ομάδα συνόδευσαν τα μέλη του Δ.Σ. Μίχος Δ. και Γεωργούλας Ε. οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων αλλά και την εμφάνιση των αθλητών μας. Εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο υποδεχόμαστε στην τελευταία αγωνιστική την ήδη πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Σ.Ε.Α Βέροιας που αγωνίζεται με τους τρεις εφήβους που πήραν τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις από τη βόρεια Ελλάδα για τους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος εφήβων. Ο αγώνας των δύο πρωτοπόρων χωρίς άγχος και βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται να μαγνητίσει τους φίλους της ομάδας και θα διεξαχθεί στην Κοζάνη Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 4.00 το απόγευμα.

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg