"ΠΑΣΑΔΕΣ" ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με 7 άνδρες και 1 γυναίκα συμμετείχαν στο 1ο πανελλήνιο τουρνουά ανεξάρτητων στα Γιάννενα, οι ανεξάρτητοι της Κοζάνης. Το τουρνουά διοργάνωσε ο τοπικός Α.Σ.Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με τη συμπαράσταση του δήμου και υπο την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. και της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Συμμετείχαν πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες από τα Γιάννενα, την Κοζάνη, την Αθήνα, τη Θεσ/νικη και την Πάτρα. Έγιναν 4 κατηγορίες στους άνδρες και 1 στις γυναίκες. Αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά πως οι πόλεις της περιφέρειας που καλλιεργούν το άθλημα μπορούν να διοργανώνουν μεγάλα τουρνουά αφού διαθέτουν και την απαραίτητη υποδομή σε εξοπλισμό αλλά κυρίως τους παράγοντες που αγαπούν το άθλημα και έχουν μεράκι και θέληση. Η φιλοξενία θα μας μείνει αξέχαστη και συγχαίρουμε τους διοργανωτές για όλα.

Όσον αφορά την εμφάνιση των αθλητών μας μπορούμε να πούμε πως ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Κατακτήσαμε 6 μετάλλια και γενικά όλοι έδειξαν πως είναι πανέτοιμοι για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου με το κύπελλο που θα διοργανωθεί στην Κοζάνη και θα συμμετάσχουν 5 ομάδες από Κοζάνη, Φλώρινα και Ιωάννινα.

Τα μετάλλια πήραν οι Διδασκάλου Λάζαρος χρυσό και Αθανασιάδης Γρηγόρης ασημένιο στην κατηγορία 18-29 ετών. Ο Στεφανίδης Γιώργος χρυσό στην κατηγορία 30-39 ετών. Οι Αργυριάδης Αθανάσιος ασημένιο και Πανουκίδης Γιώργος χάλκινο στην κατηγορία 40-49 ετών. Η Τσίπου Αλεξάνδρα χάλκινο στην κατηγορία των γυναικών. Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.    

large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ40
ΣΥΝΟΛΟ58319