ΕΤΟΣ 2015-2016

Είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με το καλημέρα έφτασε ένα σημαντικό νέο. Η Κοζάνη με απόφαση της Τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας έκανε δεκτό το αίτημα του ΣΕΑΚ διοργανώσει ένα Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Μετά όμως την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών την ίδια ημερομηνία, το νέο έγινε σημαντικότερο. Αποφασίστηκε να διοργανωθεί στην πόλη μας ο τελικός των Πανελλήνιων Ανοιχτών Πρωταθλημάτων τον Απρίλιο. Η προετοιμασία άρχισε.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα συμμετάσχει στα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, καθώς και σε όλα τα ηλικιακά και ανοιχτά πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στις 3-4 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στο Ανοιχτό Μετσόβου με 9 αθλητές και 2 αθλήτριες.

Στις 7 Νοεμβρίου διοργανώθηκε στο σύλλογό μας με μεγάλη επιτυχία, οικογενειακό πρωτάθλημα με 12 ομάδες που η καθεμιά αποτελούνταν από έναν ενήλικα κι ένα παιδί.

Στις 14-15 Νοεμβρίου συμμετείχαμε στο Ανοιχτό Βέροιας με 7 αθλητές και 2 αθλήτριες.

Στις 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΣΕΑΚ και αναδείχθηκε η νέα διοίκηση. Μετά από 8 χρόνια προσφοράς του κ. Σ. Χριστοδούλου στην προεδρία ανήλθε ο κ. Διδασκάλου Κ.

Στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες με τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης.

Τον Ιανουάριο ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Οι άνδρες κατέκτησαν την 5η θέση της βαθμολογίας και οι γυναίκες την 3η.

Στις 7 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε με 4 εφήβους και 1 νεανίδα στο ατομικό του Π.Π. στη Θεσ/νικη.

Κατά καιρούς ο σύλλογός μας δίνει την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές –τριες να έχουν και διαφορετικές προπονητικές ευκαιρίες. Έτσι στις 8 Φεβρουαρίου προπονήθηκαν με τον κ. Διδασκάλου Δ. που είναι και ο μοναδικός διαπιστευμένος προπονητής από την Κοζάνη.

Στις 13-14 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε με 7 αθλητές (ΧριστοδούλουΘ.,Παναγιωτίδης Α., Ζορμπάς Ξ. Ιορδανίδης Χ., Σκόρδας Χ., Ιορδανίδης Ι., Κύρινας Α.)και 2 αθλήτριες (Κασνάκη Ε., Κοκκινίδου Β.) στο Ανοιχτό υης ΧΑΝΘ. Στην κατηγορία των νέων ανδρών είχαμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε το ασημένιο μετάλλιο του Ζέρβα Ν.(πρώην αθλητής μας) και το χάλκινο του Π. Σιαμίδη (πρώην προπονητής μας).

Στην πολύ τιμητική 32η θέση σε 144 ενεργά σωματεία όλης της χώρας βρίσκεται ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης για το 2015 που ανακοίνωσε η ΕΦΟΕΠΑ.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε γιορτή-κοπή πίτας για τους μικρούς αθλητές-τριες στο χώρο του συλλόγου. Όλα τα παιδιά διασκέδασαν με το παραπάνω.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο σύλλογός μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα «Θεόφιλος». Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Στις 28 Φεβρουαρίου 4 αθλητές μας (Χριστοδούλου Θ., Σιώπης Χ., Στεφανίδης Γ., Διδασκάλου Κ.) συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά που διοργάνωσε στην Καστοριά ο τοπικός σύλλογος. Έγιναν 2 κατηγορίες. Στην κατηγορία των ενεργών αθλητών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Χριστοδούλου Θ. και στην κατηγορία των ανεξάρτητων-βετεράνων το ασημένιο ο Στεφανίδης Γ.

Σπουδαία «δουλειά» κάνει ο μικρός αθλητής μας Ιορδανίδης Ι. στο 12ο Δημ. Σχ. όπου με την επίβλεψη του γυμναστή προπονεί τους συμμαθητές του.

Με 4 παίδες (Ιορδανίδης Χ., Ιορδανίδης Ι., Κύρινας Α., Χατζησάββας Ε.) και 1 κορασίδα (Διδασκάλου Ά.) συμμετείχαμε στο ατομικό Π.Π. στη Θεσ/νικη στις 5 Μαρτίου.

Στις 13 Μαρτίου ο αθλητής μας Παναγιωτίδης Α. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ανοιχτό της Σίνδου.

Στις 7 Απριλίου ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ συνεργαζόμενος με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας διέθεσε όλο το υλικό του καθώς και τα μέλη του για τη διοργάνωση της Μαθητιάδας.

Φτάσαμε μετά από πολλή δουλειά στον Μεγάλο Τελικό των Παν. Αν. Πρωταθλημάτων που διεξάγεται στις 19-20 Απριλίου στο κλειστό του ΤΕΙ. Όλα τα μέλη του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την τέλεια διοργάνωση. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Η πόλη μας έζησε για ένα τριήμερο στον παλμό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Τα ΜΜΕ, όλοι οι φορείς και πολλοί ιδιώτες με τις χορηγίες τους συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, οι κερκίδες κατάμεστες, τα ξενοδοχεία γεμάτα, τα τοπικά προϊόντα διαφημίστηκαν και γενικότερα η φιλοξενία άριστη. Όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα τα έγραψαν και τα είπαν οι φιλοξενούμενοί μας.

Στις 7 Μαΐου 3 παιδιά μας (Ιορδανίδης Ι., Σκόρδας Χ., Κοκκινίδου Β) ταξίδεψαν στη Θεσ/νικη όπου προπονήθηκαν αρχικά με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια πήραν μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ..

Στις 7-8 Μαΐου διεξήχθη στην Καβάλα το 1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Βετεράνων και Ανεξάρτητων Β. Ελλάδας. Συμμετείχαμε με 4 αθλητές. Λαγαρός Χ. (ασημένιο μετάλλιο), Στεφανίδης Γ. και Σκαρκαλάς Γ. (χάλκινα μετάλλια), Πανουκίδης Γ., Σιώπης Χ.

Στις 14 Μαΐου συμμετείχαμε με 5 παμπαίδες και 1 παγκορασίδα στο Π.Π. στη Θεσ/νικη όπου ήρθε και η μεγάλη επιτυχία. Ο Ιορδανίδης Ι. κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς που θα διεξαχθούν στην Πάτρα τον Ιούνιο.

Στις 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά τουρνουά του συλλόγου. Φέτος πήραν μέρος πάνω από 20 αθλητές και αθλήτριες. Για μια ακόμη φορά πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Στεφανίδης Γ.

Το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 13ο Τουρνουά του Δ. Κοζάνης. Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τη Δυτ. Μακεδονία και την Ήπειρο.

       Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι

   Αγορια Δημοτικου

1.Ιορδανίδης Ιάσονας (Κοζάνη)

2. Μοσχάκης Νίκος (Καστοριά)

3. Χρήστου Τηλέμαχος (Ιωάννινα)

    Μοσχάκης Δημήτης (Καστοριά)

Κορίτσια Δημοτικού - Γυμνασίου

1. Φωτιάδου Χρυσή (Φλώρινα)

2. Άμπα Δέσποινα (Φλώρινα)

3. Κοκκινίδου Βάια (Κοζάνη)

    Γκλούμπου Στέλλα (Κοζάνη)

Αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου

1. Κούτσιανος Ευάγγελος (Κοζάνη)

2. Ιορδανίδης Χαράλαμπος (Κοζάνη)

3. Ζορμπάς Ξενοφών  (Κοζάνη)

    Παπαστέργιος Βασίλης(Κοζάνη)

 

Άνδρες αθλητές 18+

1.Παναγιωτίδης Αλέξανδρος (Κοζάνη)

2.Σκλιας Αλέξανδρος (Φλώρινα)

3.Ακρίβης Γιώργος (Ιωάννινα)

Φωτιάδης Κώστας (Φλώρινα)

Άνδρες και γυναίκες ανεξάρτητοι 18+

1.Στεφανίδης Γιώργος (Κοζάνη)

2.Τόλιας Ανδρέας (Ιωάννινα)

3.Πανουκίδης Γιώργος (Κοζάνη)

   Λαγαρός Χρήστος (Κοζάνη)

Στις 2-3 Ιουλίου συμμετείχαμε με 3 αθλητές μας Παναγιωτίδη Α., Πανουκίδη Γ., Σιώπη Χ.) στο 2ο Διεθνές Τουρνουά της Φλώρινας. Ο αθλητής μας Παναγιωτίδης Α. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό.

Στις 12-13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε προπονητικό διήμερο υπό την καθοδήγηση του παλιού αθλητή μας Ν. Ζέρβα που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Ήταν πραγματικά μια χορταστική αγωνιστική χρονιά…

 

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ11
ΕΒΔΟΜΑΔΑ29
ΣΥΝΟΛΟ69358