ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου η προκριματική φάση του πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων Βόρειας Ελλάδας, στο κλειστό γυμναστήριο «Β. ΦΛΕΓΚΑΣ» στη Λευκόβρυση Κοζάνης. Συμμετείχαν πάνω από 100 μικροί αθλητές και αθλήτριες, εκπροσωπώντας 18 σωματεία, από την Κοζάνη, τη Φλώρινα, Τη Θεσ/νικη, την Αλεξανδρούπολη, τα Τρίκαλα, την Καστοριά, τη Βέροια, τα Γιάννενα, τις Σέρρες και τον Πολύγυρο. Το κρύο δεν πτόησε μικρούς και μεγάλους αθλητές-τριες, προπονητές-τριες, γονείς και οργανωτές, στο να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και να χαρούν τους αγώνες.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ως οικοδεσπότης φρόντισε για τη διαμόρφωση της σάλας του γυμναστηρίου, την καθαριότητα και πρόσφερε σε όλα τα παιδιά κεράσματα, προσφορά των χορηγών μας «CONTRA MARKET» και «ΒΛΙΑΓΚΟΦΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ». Ευχαριστούμε επίσης τους «ΓΑΛΑΤΑΣ» και «TOP SYSTEM» που βοήθησαν στην κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης καθώς και τη μεταφορική «ΠΟΥΧΙΑΣ». Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στον ορθοπεδικό γιατρό κ. Γιαννουλίδη Ι. (πρώην αθλητή μας) για τις υπηρεσίες του. Βεβαίως συχνά λησμονούμε όλους του αφανείς ήρωες, τα μέλη-εθελοντές μας που φρόντισαν για όλα και τους αξίζει ιδιαίτερη μνεία.

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 18 μικρούς αθλητές (Παπαδημητρίου-Τσαλκάκης Ν., Σαλακίδης Κ., Γκιαούρης Δ., Σούφι Ά., Πογιατζής Ι., Πογιατζής Ε., Μίγγος Α., Μάρκου Ε., Πίλτσης Α., Καραμούτας Δ., Σιδέρης Σ., Γούλας Δ., Στεφανίδης Ν., Γκάτζιαρης Μ., Βλιαγκόφτης Α., Χατζίκας Α., Τουρτούρας Α., Κυρίτσης Γ., οχτώ εκ των οποίων συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες και μία αθλήτρια (Καπαγιαννίδου Ν.) η οποία πήρε και την πρόκριση για την τελική φάση που θα γίνει στα Τρίκαλα το Μάιο. Όλα τα παιδιά μας αγωνίστηκαν πολύ όμορφα και μας γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον.

Για την ιστορία, στην κατηγορία των παμπαίδων, την 1η θέση κατέκτησε ο Σερίδης Μ. (ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ), τη 2η θέση ο Ισαακίδης Κ. (ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με καταγωγή από την Καστοριά) και 3η θέση οι Σαρηγιαννίδης (ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με καταγωγή από Πτολ/δα) και Κουρτίδης Δ. (ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ). Στην κατηγορία των παγκορασίδων 1η θέση Τζενίδη (ΧΑΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), 2η θέση Τασιού Ε. (ΑΟ ΘΕΡΜΑΙΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) και 3η θέση οι Σπανού Π. (ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) και Λαγκουβάρδου Μ. (ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ).

Τις απονομές στους νικητές-τριες έκαναν ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Μάρας Ζ. και ο πρόεδρος του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Χριστοδούλου Σ..large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ7
ΕΒΔΟΜΑΔΑ85
ΣΥΝΟΛΟ65244