ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΤΟΠΙΚΟ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνεχίστηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών Β. Ελλάδας. Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ γνώρισε αρχικά τη 2η ήττα του στο πρωτάθλημα από τον Φ.Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 1-4, στο ντέρμπι κορυφής και στη συνέχεια πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 4-2. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η ομάδα μας υποχώρησε στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον Φ.Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ένα περισσότερο από τον Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ που βρίσκεται στην 3η θέση με έναν αγώνα λιγότερο. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α., Σταματίου Α. και Ακρίβης Γ..

Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας παρακολούθησαν τους αγώνες που διήρκησαν από τις 11.00΄π.μ. ως τις 8.00΄μ.μ., μετ’ εμποδίων, λόγω δύο διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος, συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Ευχαριστούμε τον κ. Παναγιωτίδη Π. «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΛΕΚΟΣ» για την προσφορά διατροφής στους αθλητές μας, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με τον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ.table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ10
ΕΒΔΟΜΑΔΑ60
ΣΥΝΟΛΟ64385