ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν με μεγάλη διάθεση απ’ όλους, οι προπονήσεις του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Στην όμορφη φρεσκοβαμμένη, καθαρή και φιλόξενη αίθουσα των 8ου και 4ου Γυμνασίων Κοζάνης, εδώ και 15 χρόνια, καλλιεργείται το ολυμπιακό άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γονείς, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για υγιή άσκηση, ευχάριστη ατμόσφαιρα και το «ευ αγωνίζεσθε», ώστε τα παιδιά μας να προσκομίσουν όλα τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός.

Φέτος οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για το προαγωνιστικό τμήμα 5.30΄μ.μ.-7.00΄μ.μ., για το αγωνιστικό τμήμα 7.00΄μ.μ.-9.00΄μ.μ. και το τμήμα βετεράνων-ανεξάρτητων 9.00΄μ.μ.-11.00΄μ.μ..

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ Η ΒΑΝΙΑ ΖΑΝΕΒΑ

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, είχαμε τη χαρά και την τιμή να προπονήσει, σε μια έκτακτη προπόνηση τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος η καταξιωμένη προπονήτρια και πρώην διεθνής αθλήτρια από τη Βουλγαρία, κ. Βάνια Ζάνεβα, που ζει και εργάζεται στη Θεσ/νικη.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στην προσπάθεια που καταβάλει ώστε οι αθλητές-τριές του να έχουν την ευκαιρία ανώτερων προπονητικών εμπειριών, προσκάλεσε την κ. Ζάνεβα η οποία δέχθηκε πρόθυμα την πρόσκληση και είχαμε όλοι την ευκαιρία να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις και σκέψεις για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη προπόνηση. Στόχος μας είναι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί.2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ11
ΕΒΔΟΜΑΔΑ29
ΣΥΝΟΛΟ69358