ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Μετά από ενάμιση χρόνο, έχουμε την επανέναρξη των διασυλλογικών πρωταθλημάτων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία μας ομάδα.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με τους άνδρες να ταξιδεύουν στη Φλώρινα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΙΑΣΩΝΑ ΒΟΛΟΥ στις 12.00΄μ. και τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 14.30΄μ.μ..

Η ομάδα μας εκτός από τους βασικούς της αθλητές Παναγιωτίδη Α., Ακρίβη Γ. και Νατσιό Ι. ενισχύθηκε φέτος και με τους αθλητές Σταματίου Α. και Στεφανίδη Κ. από τον ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ, με τον Σόντρα Α. από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ καθώς και με τον Zapata Pablo από τη Γρανάδα της Ισπανίας. Ο ανταγωνισμός, λόγω και της ενίσχυσης των υπόλοιπων ομάδων με πολύ καλούς αθλητές, θα είναι μεγάλος.

Τη μεθεπόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ξεκινά τους αγώνες της και η γυναικεία μας ομάδα, η οποία ταξιδεύει στην Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΘΕΡΜΑΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και τον ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Στην ομάδα των γυναικών, εκτός από την προπονήτρια Τσιάρα Κ., θα αγωνιστούν η Κασνάκη Ε., η Καμπορούδη Χ. και οι Παυλίδου Ε. και Κοκκινίδου Β. που επέστρεψαν φέτος από τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που αγωνίστηκαν πέρσι και αναδείχτηκαν δευτεραθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία των Νεανίδων.

Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλούς αγώνες και κάθε επιτυχία.    2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ5
ΕΒΔΟΜΑΔΑ5
ΣΥΝΟΛΟ57706