ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας μας όπου συμμετείχαν 52 από τα 56 σωματεία με δικαίωμα ψήφου από όλη τη χώρα.

Έκλεισε μια μεγάλη περίοδος της «παλιάς φρουράς» με βασικό πρωταγωνιστή τον απερχόμενο πρόεδρο Μ. Κολυμπάδη, ο οποίος συγκινημένος τόνισε πως θα είναι κοντά στην ομοσπονδία όποτε του ζητηθεί και θα συνεχίσει την πορεία του στην Ε.Ο.Ε όπου επανεξελέγη ως τακτικός αντιπρόσωπος.

Από τη Δυτική Μακεδονία συμμετείχαν στη Γ.Σ. ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, οι ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ενώ γραμματέας της Γ.Σ. εξελέγη ο πρόεδρος του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Διδασκάλου Κων/νος.

Νέος πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. εξελέγη, παμψηφεί, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της εθνικής μας ομάδας των ανδρών Κώστας Παπαγεωργίου.

11

Το νέο, ανανεωμένο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα το Σάββατο 27 Μαρτίου. Αξιοσημείωτο και πολύ ευχάριστο είναι πως στη θέση του γενικού γραμματέα εξελέγη ο φίλος και συνεργάτης του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ καθώς και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σωκράτης Παπασάβογλου από τη Θεσ/νικη και β΄ αντιπρόεδρος ο κ. Λυγούρας Γεώργιος πρόεδρος του σωματείου ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.


Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος του αγαπημένου μας αθλήματος.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. www.httf.gr
large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ36
ΕΒΔΟΜΑΔΑ36
ΣΥΝΟΛΟ56838