ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μέλη του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, οι γνωστοί ΑΕΡΑΤΟΙ, κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων και στα πλαίσια της ατομικής άσκησης πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα περιπατητικές εξορμήσεις. Τηρώντας πάντα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης (μάσκες, αποστάσεις) περπατούν για 1-2 ώρες σε περιαστικά μονοπάτια. Την περασμένη Κυριακή ανέβηκαν στο εξωκλήσι του Αγ. Ελευθερίου και φύτεψαν συμβολικά μερικά πεύκα στη δυτική πλευρά του λόφου, βοηθώντας τον επίτροπο του ναού. Δεσμεύτηκαν η δράση τους αυτή να συνεχιστεί, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ να αναλάβει εκτός της δενδροφύτευσης και τη φροντίδα του όμορφου αυτού χώρου.

Τη δράση αυτή αφιέρωσε ο πρόεδρος στη μνήμη του παλιού μέλους του συλλόγου και πατέρα αθλητή μας, π. Γεώργιο Τσιφτσή, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, στο Bloumfontein της Νότιας Αφρικής, όπου για μια δεκαετία πρόσφερε τις υπηρεσίες του και την ψυχή του στον εκεί ελληνισμό και όχι μόνο, ως ιερέας και δάσκαλος.

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg