ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΝΕΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο προπονητικό καμπ στο σύλλογό μας 3-5 Μαΐου από τον διπλωματούχο προπονητή και παλιό αθλητή του συλλόγου μας κ. Διδασκάλου Δημήτρη. Συμμετείχαν αρκετοί αθλητές-τριες του συλλόγου μας οι οποίοι πρωί και απόγευμα «ίδρωσαν» τη φανέλα τους αποκομίζοντας χρήσιμες εμπειρίες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

Ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου το πρωτάθλημα των βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων. Οι τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποιήθηκαν στην Κόνιτσα όπου αναδείχθηκαν για άλλη μια χρονιά πρωταθλητές οι Κροκόδειλοι Φλώρινας οι οποίοι ενισχύονται κατά τα 2/3 από Αθηναίους αθλητές. Φέτος συμμετείχαν ακόμη ομάδες από τα Γιάννενα, την Κόνιτσα, την Πρέβεζα, τη Λευκάδα και την Κέρκυρα. Οι ομάδες της Κοζάνης ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ και ΑΕΡΑΤΟΙ ήταν συνεπείς και ανταγωνιστικές από την αρχή ως το τέλος. Οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ αγωνίστηκαν με τους Πανουκίδη Γ., Στεφανίδη Γ., Σιώπη Χ. και Σκαρκαλά Γ. πετυχαίνοντας μάλιστα σπουδαία νίκη στο φινάλε επί της Κόνιτσας, εκτός έδρας με 5-4. Οι ΑΕΡΑΤΟΙ στην παρθενική τους εμφάνιση αγωνίστηκαν με τους Ντίνα Ν., Καπαγιαννίδη Γ., Κατσιαμάκα Κ., Τούλη Ν., Λιόγα Κ., Διδασκάλου Κ., Σούφη Μ. και Ζέρβα Δ.. Έδειξαν ανταγωνιστικοί σε πολλούς αγώνες και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Π.Φ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στη Θεσ/νικη το Σάββατο 11 Μαΐου θα διεξαχθεί η Π.Φ. του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα συμμετάσχει με 5 αθλητές.

2010-09-26_masatenisi_pingpong328.jpg