ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΚΡΙΒΗ

Η συμμετοχή του αθλητή μας Ακρίβη Γιώργου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών, που διεξήχθη στα Χανιά το σαββατοκύριακο, τον καταξιώνει ως αθλητή πανελλήνια και επιβραβεύει την πολυετή του προσπάθεια καθώς και τις θυσίες της οικογένειάς του. Ο αθλητής μας ανδρώθηκε στο σύλλογο των Ιωαννίνων και όπως φαίνεται θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να πρωταγωνιστεί.

Στα Χανιά αντιμετώπισε την ελίτ του αθλήματος πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Ανάμεσα στους 32 κορυφαίους Έλληνες αθλητές κατέκτησε την 27η θέση.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, συνεχίστηκε και το πρωτάθλημα των βετεράνων και ανεξάρτητων στα Γιάννενα. Στη φιλόξενη αίθουσα του τοπικού συλλόγου οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., Αργυριάδης Α.) και οι ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τούλης Ν., Λιόγας Κ., Διδασκάλου Κ.) αντιμετώπισαν τις ομάδες των Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΠΕΚΙΝΕΖΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Οι ομάδες μας αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες λόγω της συμμετοχής πολλών αθλητών τους στις εκδηλώσεις της κοζανίτικης Αποκριάς. Παρ’ όλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή εμφάνιση των νεοφώτιστων ΑΕΡΑΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ οι οποίοι παραλίγο να κάνουν την έκπληξη με την ομάδα της Λευκάδας χάνοντας τελικά με 4-5.

large-table-tennis-33.jpg