ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Στις 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων η πρώτη διοργάνωση της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. για την αγωνιστική χρονιά 2018-19.

Οχτώ ομάδες αποτελούμενες από βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές, προερχόμενους από τη Δυτ. Μακεδονία, την Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά έδωσαν το παρόν και διεκδίκησαν το κύπελλο.

Κυπελλούχοι αναδείχτηκαν οι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (πλαισιωμένοι όπως πάντα από δύο Αθηναίους παίκτες) νικώντας πολύ δύσκολα στον τελικό τους Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ με 4-3. Στο μικρό τελικό επικράτησαν οι Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ επί των ΠΕΚΙΝΕΖΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με 4-3. Οι άλλες ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Πανουκίδης Γ., Στεφανίδης Γ., Σιώπης Χ., Αργυριάδης Α., Σκαρκαλάς Γ.) , οι πρωτοεμφανιζόμενοι και πολλά υποσχόμενοι ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ  (Ντίνας Ν., Καπαγιαννίδης Γ., Κατσιαμάκας Κ., Τούλης Ν.), οι ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ και οι Φ.Ε.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Αξίζουν συγχαρητήρια κυρίως στους οικοδεσπότες για την πολύ καλή διοργάνωση και φιλοξενία αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.


 


large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ4
ΕΒΔΟΜΑΔΑ37
ΣΥΝΟΛΟ46470