ΝΕΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στις 12 Μαΐου ο παμπαίδας μας Καπαγιαννίδης Ε. συμμετείχε στην προκριματική φάση του Π.Π. Παμπαίδων στη Θεσ/νικη, πετυχαίνοντας 3 νίκες στον όμιλο και μία ήττα με 2-3 στους νοκ-άουτ αγώνες.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Το Μάιο δημοσιεύτηκε από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α., η αξιολόγηση των Πανελλήνιων Ανοιχτών Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων της περιόδου 2017-18, στην οποία το Πρωτάθλημα της Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στο κλειστό της Λευκόβρυσης φιγουράρει στη 2η θέση, σε σύνολο 11 πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.

1 ΧΑΝΘ

2 ΚΟΖΑΝΗ

3 ΧΙΟΣ

4 ΠΑΤΡΑ

5 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

6 ΚΑΡΕΑΣ

7 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

8 ΠΕΥΚΗ

9 ΣΙΝΔΟΣ

10 ΒΕΡΟΙΑ

11 ΟΣΦΠ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Στις 2-3 Ιουνίου οι ανεξάρτητοι αθλητές μας Πανουκίδης Γ. και Στεφανίδης Γ. συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων-Ανεξάρτητων που διεξήχθη στην Καβάλα, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.


ΔΩΡΕΑ ΜΕΛΟΥΣ

Στις 5 Ιουνίου το μέλος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Γεωργούλας Ε. δώρισε στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ», ένα πτυσσόμενο τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που κατασκεύασε ο ίδιος, για τις ανάγκες του κέντρου. Σ’ αυτή τη δομή εργάζεται η προπονήτρια του συλλόγου μας κ. Τσιάρα Κ. table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ75
ΣΥΝΟΛΟ43886