ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Εκτός των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α., σημαντικό κομμάτι στα δρώμενα του αθλήματος κατέχουν και τα πρωταθλήματα που διοργανώνουν οι βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέσω της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α..

Στον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ εδώ και οχτώ χρόνια προπονούνται αρκετοί βετεράνοι (άνω των 40 ετών) και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες (άνω των 18 ετών) και με χαρά ο σύλλογός μας αγκαλιάζει την προσπάθειά τους καθώς και τις διοργανώσεις τους.

Οι «μεγάλοι-ες» αθλητές-τριες μας δείχνουν μεγάλο ζήλο τόσο στις προπονήσεις τους όσο και αγωνιστικά αφού καταφέρνουν συχνά να κατακτούν διακρίσεις και μετάλλια.

Τη φετινή αγωνιστική χρονιά εκτός από τους ατομικούς αγώνες που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις τις Βόρειας Ελλάδας, η ομάδα μας «ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ» συμμετείχαν στους αγώνες κυπέλλου που φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας καθώς και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν εφτά ομάδες από τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά. Οι αγώνες γίνονται συγκεντρωτικά σε διάφορες πόλεις για να περιοριστούν οι πολλές μετακινήσεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ αγωνίστηκαν στα Γιάννενα όπου επιβλήθηκαν με 5-4 των ΠΕΚΙΝΕΖΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ηττήθηκαν με 3-5 από τους Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και 1-5 από τους Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η επόμενη αγωνιστική συνάντηση θα γίνει στην Κοζάνη την Κυριακή 4 Μαρτίου και θα αντιμετωπίσουν τους ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Φ.Ε.Α. ΒΩΒΟΥΣΑΣ και Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων των 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης (Μακρυγιάννη και Ακροπόλεως), θα αρχίσουν στις 10.00΄π.μ. και θα διαρκέσουν ως τις 5.00΄μ.μ.. Καλούμε  τους φίλους του αθλήματος να τους παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλους τους συμμετέχοντες, ενισχύοντας και την προσπάθεια της ομάδας μας. large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ57
ΣΥΝΟΛΟ44375