ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του συλλόγου μας οι μικροί αθλητές και οι αθλήτριές μας διασκέδασαν σε μια γιορτή που τα είχε όλα. Αρχικά μίλησε στα παιδιά ο πρόεδρος του συλλόγου Διδασκάλου Κ. τονίζοντας τις αρχές και τις αξίες που πρέπει να καλλιεργούμε όλοι πέρα από την άθληση. Αυτές δεν είναι άλλες από την ευγένεια, το σεβασμό, την τήρηση των κανόνων και γενικότερα το ήθος μας. Στη συνέχεια κληρώθηκαν τα δώρα, γευτήκαμε τις νόστιμες προσφορές των κ. Νατσιού Χ., Παναγιωτίδη Π. και «ΑΛΦΑ». Ο χώρος του συλλόγου γέμισε μουσική, μπαλόνια και χαρούμενες φωνές. Τα παιδιά μας έπαιξαν διάφορα παιχνίδια υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Τσιάρα Κ. και Νατσιού Ι. με τους νικητές να παίρνουν δώρο αθλητικά μπλουζάκια. Τέλος όλα έφυγαν χαρούμενα παίρνοντας τετράδια.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το βράδυ, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο φιλόξενο αναψυκτήριο  «ΑΛΣΟΣ» για την επίσημη κοπή της βασιλόπιτας. Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και όλοι μαζί διασκεδάσαμε με ποιοτικά τραγούδια από καταπληκτικούς μουσικούς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε πολύ (Τσιάρα Κ. τραγούδι, Πεσλής Τ. κιθάρα-τραγούδι, Γκουντούλας Φ. μπουζούκι). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν με τα καλύτερα λόγια, ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Καρυπίδης Θ., ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Κάτανας Η., ο πρόεδρος του Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης κ. Ιωαννίδης Ι. και ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Μαυροματίδης Κ..

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς που ακολούθησε καθώς και όλους όσους με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Να επισημάνουμε πως ένα σημαντικό μέρος των εσόδων θα κατατεθεί στο λογαριασμό για την ενίσχυση της προσπάθειας του μικρού αθλητή Αλέξανδρου Μελισσινού που δίνει τη δική του μάχη στην Αμερική και του ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα υγιής.      table-tennis-tables-for-sale.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ1
ΕΒΔΟΜΑΔΑ1
ΣΥΝΟΛΟ43417