ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Με τη 12η αγωνιστική για την ανδρική μας ομάδα και την 4η για τη γυναικεία, ολοκληρώθηκαν το σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ για το 2017.

Συγκεκριμένα η ανδρική μας ομάδα (Χριστοδούλου Θ., Νατσιός Ι., Ζυγανιτίδης Φ.) πέτυχε σπουδαία νίκη επί του ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ μέσα στη Θεσ/νικη με 4-3 και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Η γυναικεία μας ομάδα ταξίδεψε στα Γιάννενα, χωρίς τις Καμπορούδη Χ. και Βασιλειάδου Ν.,  όπου αντιμετώπισε τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και ηττήθηκε με 2-4. Να σημειωθεί πως η Κασνάκη Ε. αγωνίστηκε με τραυματισμό και έδειξε για άλλη μια φορά την αυταπάρνησή της για την ομάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα και τη μία από τις δύο νίκες. Τη δεύτερη νίκη πέτυχε η κορασίδα Κοκκινίδου Β. πιστοποιώντας το υψηλό πλέον επίπεδο των δυνατοτήτων της. Αγωνίστηκε επίσης και η Τσιάρα Κ.

Για το 2018 πιστεύουμε πως και οι δύο ομάδες μας θα κάνουν την αντεπίθεση και θα τερματίσουν σε αρκετά υψηλότερες θέσεις.

Κατά την περίοδο των εορτών οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να είναι έτοιμοι-ες για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα που θα συνεχιστούν στις 13 (Θεσ/νικη) και 27 (Φλώρινα) Ιανουαρίου για τις γυναίκες και στις 28 (Θεσ/νικη) Ιανουαρίου για τους άνδρες καθώς και στις 20-21 Ιανουαρίου (ΧΑΝΘ) για τις μικρές ηλικίες.


large-table-tennis-33.jpg

Επισκέψεις

ΣΗΜΕΡΑ2
ΕΒΔΟΜΑΔΑ75
ΣΥΝΟΛΟ43886